NRK Meny
Normal

Problemer med selvangivelsen?

Frokost-TV sin økonomiekspert, Siw Ødegaard, ga leserene hjelp til selvangivelsen. Sjekk ut hva hun svarte her.

Siw Ødegaard
Foto: Birte Njøsen Horne / NRK

Har du betalt for mye skatt, eller alt for lite? Er du i skatteklasse 1 eller 2? Hva skal du skrive om du er syk? Hvor skal du skrive at du har kjøpt deg hus, eller solgt et hus?

Det var mange spørsmål som kom inn til nettmøtet med Siw Ødegaard. Les svarene her

Her finner du mange gode tips til selvangivelsen

Fekk du ikkje svar?

På mandag klokka 08:00 er Siw tilbake i nettmøte. Send inn ditt spørsmål allerede nå!

Spør Siw her

Kulturstrøm

 • Kagge Forlag henter Fotland

  Forlaget melder at de har fått en ny redaktør på plass: Maiken Grønning Fotland. Hun kommer fra stillingen som reportasjeleder i Dagbladet Magasinet. Forlaget melder at de har fått inn en redaktør med teft for ideer – og evne til å sette dem ut i livet (NTB).

 • "Ny" Guns N' Roses-video fra 1989

  I 1989 spilte Guns N' Roses inn en musikkvideo til låten «It's So Easy» på nattklubben Cathouse i Los Angeles. Videoen ble aldri sluppet, i stedet ble den liggende i et skap i nesten 30 år. Men nå er den altså å se i en digitalt restaurert versjon på Apple Music, melder Billboard. Slippet av den ukjente musikkvideoen inngår i feiringen av bandets nyutgave av debutalbumet «Appetite for Destruction» fra 1987, skriver TT (NTB).

  Guns N' Roses
 • Sony kjøper EMI

  Japanske Sony kjøper musikkforlaget EMI for drøyt 15 milliarder kroner og sikrer seg dermed rettighetene til noen av verdens mest populære band og artister. I henhold til avtalen verdsettes EMI Music Publishing til drøyt 38 milliarder kroner (NTB).