NRK Meny
Normal

Prince gjorde privat konsert

Noen ønsker seg mer spesielle ting før jul enn andre. Men da må man også regne med å betale dyrt for det.

Prince på scenen under konserten på Valle Hovin i 1988

Prince slik han så ut på scenen under konserten på Valle Hovin i 1988. Nå må man grave dypt i lommeboka for å få se Prince på scenen.

Foto: Hvaal, Morten / SCANPIX

Musikklegenden Prince har litt ekstra penger å rutte med denne julen, takket være en forretningsmann fra Miami.

Ifølge nettstedet Female First har den myteomspunnede sangeren fått et honorar pålydende 2 millioner dollar etter at han nylig gjorde en minikonsert.

Prominente gjester

Konserten ble holdt i forbindelse med en 40-årsdag, skriver sladrenettstedet Female First.

Artisten spilte sine største hits, og skal vi tro nettstedet var det flere kjente personer på konserten, blant andre regissøren Brett Ratner, basketball- esset Alex Rodriguez og skuespilleren James Caan.

Kresen på sine eldre dager

Det kan virke som om Prince, blant annet kjent for storhiten «Purple Rain», er blitt kresen på sine eldre dager. Tidligere har det blitt kjent at han takket nei til å turnere med sin forhenværende erkerival Michael Jackson.

Også den britiske supermodellen Kate Moss, som er stor fan av Prince, skal ha fått en kald skulder da hun ville synge med funkstjernen under Prince sin turné i England tidligere i år.

Ga bort 3 millioner plater

På den andre siden virker den mediesky artisten fra Minneapolis nokså raus. I juli ga han bort 3 millioner eksemplarer av sitt nye album «Planet Earth» til den britiske avisa Mail on Sunday - noe plateforhandlerne ikke var særlig fornøyd med.

I løpet av sin karriere har Prince solgt 80 millioner album, vunnet seks Grammy-priser og en Oscar som han mottok for musikken han laget til filmen «Purple Rain».

Flere kulturnyheter