NRK Meny
Normal

Premiere: Tause skrik!

Tause skrik av Arne Svingen er en krimroman for barn. Nå er den dramatisert for radio.

Tause skrik
Foto: Ruben Eliassen/illustrasjon

Noe er forferdelig galt i nabolaget. Barn forsvinner sporløst. Bastian har nettopp flyttet hit og vet ikke hvem han kan stole på.

Men en dag finner han et spor, og snart skjønner Bastian at det neste offeret kan bli ........ HAM!

Tause skrik er en skikkelig grøsser, for hva annet kan man kalle en historie om barn som forsvinner fra sine egne senger - uten at det er tegn til innbrudd - og uten at politiet ser ut til å gjøre jobben sin?

De som er med:
Sebastian Warholm, August Evanger, Oriana Brut-Christensen, Johanna Brym-Ryg; Line Verdal, Trond Høvik, Sverre Bentzen, Anne Krigsvoll, Espen Reboli Bjerke, Frøydis Armand, Finn Schau, Dennis Storhøi, Tobias Santelmann

Forfatter: Arne Svingen
Tilrettelagt for radio av: Liv Anne Bjurgren
Produksjonsleder: Camilla Liby Clausen
Lyddesign: Hilde Rolfsnes
Produsent: Guri Skeie
Regi: Cecilie Mosli

Kulturstrøm

  • Madonna sørger over Avicii

    Tragisk, skriver popstjernen Madonna om den svenske DJ-en Aviciis død. De to samarbeidet om flere musikkprosjekter. Madonna delte et bilde av de to på sin Instagram-konto fredag kveld.

    Laster Instagram-innhold
  • To album fra Kanye West

    Kanye West kommer med to album i løpet av våren. Det kunngjorde artisten på Twitter noen dager etter at han twitret for første gang på snart ett år. Grammy-vinneren sier det første albummet består av åtte låter og kommer 1.juni. Det andre er et samarbeide med Kid Cudi, og gis ut en uke senere. West sier han også jobber videre med en filosofibok, som han har live-twitret på kontoen sin de siste dagene.

    Laster Twitter-innhold