NRK Meny
Normal

Prebz og Dennis går til filmen

De er blant Norges største Youtubere og nå går Prebz og Dennis til filmen. De har over 200.000 abonnenter og nå spiller de inn film hvor de også kjører rally med Martin Schanche.

Prebz og dennis

RALLY: Prebz og Dennis går til filmen og kjører rally med Martin Schanche.

Når de nå går til filmen er det i en sprø komedie om vennskap, kjærlighet og konkurranse gutter imellom. Og filmen får premiere i april neste år.

– Vi gleder oss stort til å ta det store skrittet over til kinofilm, sier Preben Fjell og Dennis Vereide alias Prebz og Dennis. De lover at det blir nok av humor i filmen.

Prebz & Dennis - Preben Fjell og Dennis Vareide - gir deg underholdning på radioen i sommer.

FILM: De to Youtube-stjernene Prebz og Dennis har filmpremiere i april.

Foto: Kim Erlandsen / NRK

Til topps med 60 kilos sekk

Filmen sørger også for Prebens største utfordring noensinne. Han skal komme seg i form for å gå med en 60 kilos ryggsell opp på en fjelltopp. Og i filmen oppsøker de to også en spåkone mellom vulkanene på Island.

Og i løpet av filmen lover de to Youtuberne både vlogging, pranks og skjult kamera. Og filmen gir et innblikk i livet deres som Youtube-stjerner.

Les også: Tjente over en halv million på Youtube

Etter at Prebz og Dennis etablerte seg som Norges største YouTube-stjerner har de to også jobbet som programledere i P3 og TV2, samt hatt sitt eget reiseprogram på TV3. De to er de siste årene til Årets Youtubere og Årets Medienavn i bladet Kampanje.

Manus og regi er ved Kaspar Synnevåg. Kaspar har studert regi ved London Film School, har tidligere skrevet og regissert flere prisvinnende kortfilmer, gjort TV-regi samt jobbet flere år som programleder og journalist.

Henrik Hylland Uhlving klipper filmen og har skrevet manus sammen med Kaspar. Henrik jobbet inntil i fjor som webTV-sjef i Bergens Tidende, der han produserte og klippet en rekke nettserier for flere av Norges største mediehus samt skrevet og klippet kortfilmer.

Kulturstrøm