Person siktet for Kardashian-smykkeran

Flere ble arrestert tidligere denne uken for å ha overfalt og ranet realitystjernen. Nå er den første siktet.

Kim Kardashian

BLE RANET: For første gang er noen siktet for å ha ranet Kim Kardashian West i Paris i oktober.

Foto: Lionel Cironneau Lionel Cironneau / AP Photo

For få dager siden arresterte fransk politi minst 15 personer i Paris i forbindelse med at maskerte gjerningsmenn i oktober ranet Kim Kardashian West med våpen.

Det skjedde under den franske moteuken der realitystjernen ble overfalt på sitt eget hotellrom og ranet for smykker verdt rundt ti millioner euro.

Har tatt ut siktelse

Nå melder AFP én av fem mistenkte i dag har blitt siktet av fransk politi.

En aktor har uttalt at denne personen er 63 år gammel, og er foreløpig kun kjent som Yunice A.

Vedkommende er siktet for å ha ranet Kardashian West med pistol og for å ha bundet henne. Samtidig er ni personer fremdeles i varetekt, inkludert fire andre som er mistenkt for å ha vært direkte involvert i smykketyveriet.

Ifølge ABC News er både menn og kvinner blant de mistenkte. Én av dem er 27 år gamle Gary Madar, som er broren til Kardashian Wests sjåfør i Paris. Politiet vurderer derfor mulighetene for at det var en innsidejobb.

Kulturstrøm

 • Netflix på shopping i Cannes

  Strømmetjenesten har sikret seg rettighetene til flere av filmene under årets filmfestival i Cannes. Nå har de også kjøpt visningsrettigheter til to av prisvinnerne, nemlig «Atlantics», som vant Grand Prix-prisen og «I Lost My Body», som vant en av kritikerprisene. Dette skjer samtidig som at ingen filmer får delta i konkurransen i Cannes uten å ha kinovisninger i Frankrike.

 • Kusama-skulptur på plass i Norge

  Nordens største verk av den populære «prikkekunstneren» Yayoi Kusama kom søndag på plass på Kistefos-Museet på Jevnaker, melder NTB. Verket heter «Shine of Life», og er laget spesielt for Kistefos med inspirasjon av naturen, vannet og industrien rundt. «Shine of Life» er én av tre nye skulpturer som skal inn i skulpturparken med over 40 verk.

  Yayoi Kusamas "Shine of Life"
  Foto: Einar Aslaksen / Kistefos / NTB scanpix
 • Siktet for eldremishandling

  Manageren til Stan Lee, den avdøde skaperen av mange av Marvels superhelter, er arrestert, siktet for eldremishandling. Keya Morgan anklages for svindel, tyveri, økonomisk utnyttelse og for å ha holdt en eldre person avstengt fra omverdenen. Påtalemyndigheten mener at manageren sikret seg en råderett over Lees kapital som han ikke hadde myndighet til. Det skriver VG, som siterer ABC News, NBC og Los Angeles Times.

  Keya Morgan og Stan Lee
  Foto: Jordan Strauss / AP