Person siktet for Kardashian-smykkeran

Flere ble arrestert tidligere denne uken for å ha overfalt og ranet realitystjernen. Nå er den første siktet.

Kim Kardashian

BLE RANET: For første gang er noen siktet for å ha ranet Kim Kardashian West i Paris i oktober.

Foto: Lionel Cironneau Lionel Cironneau / AP Photo

For få dager siden arresterte fransk politi minst 15 personer i Paris i forbindelse med at maskerte gjerningsmenn i oktober ranet Kim Kardashian West med våpen.

Det skjedde under den franske moteuken der realitystjernen ble overfalt på sitt eget hotellrom og ranet for smykker verdt rundt ti millioner euro.

Har tatt ut siktelse

Nå melder AFP én av fem mistenkte i dag har blitt siktet av fransk politi.

En aktor har uttalt at denne personen er 63 år gammel, og er foreløpig kun kjent som Yunice A.

Vedkommende er siktet for å ha ranet Kardashian West med pistol og for å ha bundet henne. Samtidig er ni personer fremdeles i varetekt, inkludert fire andre som er mistenkt for å ha vært direkte involvert i smykketyveriet.

Ifølge ABC News er både menn og kvinner blant de mistenkte. Én av dem er 27 år gamle Gary Madar, som er broren til Kardashian Wests sjåfør i Paris. Politiet vurderer derfor mulighetene for at det var en innsidejobb.

Kulturstrøm

 • Rekordmange vil på folkehøgskole

  Aldri før har folkehøgskolene mottatt flere søknader enn i år sier informasjonsrådgiver for Folkehøgskolene Marit Asheim. Så langt i år har folkehøgskolene mottatt 11 prosent flere søknader enn på samme tid i fjor, og det er altså det høyeste søkertallet noensinne. (NTB)

  ELVERUM
  Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
 • Slutt for tradisjonsrik sjokolade

  Lohengrin-sjokoladen går ut av produksjon sier kommunikasjonsdirektør Celin Huseby i Mondelez International som eier Freia i et intervju med Aftenposten. Sjokoladen ble utformet av Nationaltheatrets arkitekt Henrik Bull i anledning premieren på Richard Wagners opera Lohengrin i 1911.

  lohengrin
 • Første LGBT-film fra Bollywood

  For første gang lar en stor Bollywood-produksjon et forhold mellom to av samme kjønn være kjernen i et kjærlighetsdrama. I et intervju med BBC forteller regissøren at intensjonen var å lage en familiefilm som er med å normalisere homofili. India opphevet i september i fjor en lov som forbyr homofil sex.