Hopp til innhold

Paul Anka vil skille seg fra Anna

Politiet måtte rykke ut til Anna og Paul Ankas hus på grunn av husbråk. Nå vil Paul skille seg fra Anna, skriver svenske medier.

Anna Anka, Paul Anka

Paul og Anna Anka før bruddet.

Foto: ANDREAS APELL / SCANPIX / Scanpix

– Det er ingen vei tilbake, sier Paul Anka til Expressen . Han bekrefter overfor den svenske avisen at han har begjært skilsmisse.

Flere politipatruljer rykket ut til i Los Angeles, torsdag morgen, bekrefter Stephen Wade, politiinspektør ved politiet Ventura County.

– Det pågikk en form for krangel, forteller han til Expressen.

Bodde på hotell

Paul Anka (68), som er en berømt sanger og låtskriver, forteller til nettstedet TMZ at han og Anna, som giftet seg i 2008, har hatt en del problemer de siste månedene.

Han forteller at han derfor har bodd på hotell den siste tiden. Anna Anka vil ikke bekrefte noen av disse opplysningene.

– Jeg har overhodet ingen kommentar, sier hun til Expressen.

Kastet iskulptur i mannens hode

Ifølge nettstedet TMZ skal krangelen mellom ekteparet ha dreid seg om at Anna ga en av husholderskene hjemme hos dem, sparken. Dette bekrefter også Paul Anka til Expressen.

Da politiet ankom huset, skal Anna ha fortalt dem at Paul rettet en pistol mot henne under krangelen, men Paul sier han har video fra overvåkningskameraene i huset som avkrefter dette.

Det er ikke første gang en krangel fører til håndgemeng i Ankas residens.

I 2008 ble Anna Anka arrestert for å ha mishandlet ektemannen ved å kaste en isskulptur i hodet på ham, men siktelsen ble frafalt.

Sterke uttalelser

Anna Anka er blant annet kjent for å ha deltatt på TV-programmet Svenska Hollywoodfruar på TV3 . Nå er hun aktuell med et juleshow .

I høst har hun provosert skandinaviske kvinner med sine uttalelser om likestilling, blant annet denne kommentaren:

«Som hjemmeværende hustru skal du stille opp på alle måter, og alltid være pen og velkledd. Det er kvinnens plikt å sørge for at mannen alltid er tilfredsstilt seksuelt, hvis ikke er det hennes egen skyld om han er utro.»

Anna Anka deltok nylig på Skavlan, noe som bidro til seerrekord , da hele 2.650.000 mennesker i Norge og Sverige samlet seg foran skjermen for å få med seg.

Se Anna Anka på Skavlan:

Video nsps_upload_2009_9_25_10_25_56_2469.jpg
Denne videoen er dessverre ikke tilgjengelig. Kontakt oss dersom du har spørsmål.

Kulturstrøm

  • Gyldendalprisen til Hanne Ørstavik

    «En av Norges mest markante og særpregede forfattere», heter det om vinneren av Gyldendalprisen for 2023, Hanne Ørstavik.

    Dermed kan Ørstavik føye enda en gjev litterær pris til en liste som fra før av omfatter Brageprisen, Sultprisen, P2-lytternes romanpris, Amalie Skram-prisen, Oktoberprisen, Doblougprisen og Aschehougprisen.

    Gyldendalprisen er på hele en halv million kroner og deles ut annethvert år til «et særlig betydelig forfatterskap uavhengig av hvilket forlag forfatteren er tilknyttet».

    Hanne Ørstavik utgir bøkene sine på Oktober forlag, har skrevet til sammen 14 romaner, senest fjorårets «Bli hos meg», og er oversatt til 30 språk.

    Hanne Ørstavik, Gyldendalprisen
    Foto: Forlaget Oktober