NRK Meny
Normal

Pass dere (i Ålesund)!

Vi har engasjert en stuntreprter med juledepresjoner, så her vil noen og enhver måtte passe seg (i hvert fall i Ålesund-området)!

Harald Eia som stuntreporter med juledepresjon
Foto: NRK

Det er jul, men med premiere på Uti vår hage 2 om bare to uker, må redaksjonen jobbe også gjennom høytiden.  For å hindre Bård, Harald og Atle til å komme altfor mye inn og gå i veien på klipperommet, har vi gitt dem et kamera å holde på med.  Under ser du hva som ble resultatet av dnene arbeidsdagen.

Stuntreporteren med juledepresjoner

Denne TV-kanalen fra Ålesund har ansatt en stuntreporter, som skal gå rundt i jule-Ålesund og gjøre livet for noen og enhver.  Bare han kommer over juledepresjonene.

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

Kulturstrøm

 • Sterkt om Nina Simone

  Nosizwe Baqwa gjør en sterk tolkning av Nina Simones dramatiske liv i forestillingen «I am Nina», som har gått i flere runder på Nordic Black Theatre i Oslo. Nå sist under Oslo jazzfestival. Her er hun hos oss i NRK og legger igjen en musikalsk perle til oss alle.

 • Aurora i svært god form.

  Lekenheten og bruken av hele Auroras feilfrie vokalspekter gjør «Forgotten Love» til et mer definerende og fascinerende «comeback» enn forrige singel, mener P3s anmelder. Terningkast 5.

  Aurora
  Foto: Ketil Mosnes
 • Dansk nasjonalpoet er død

  Benny Andersen er i Norge er mest kjent for sitt samarbeid med sangeren Povl Dissing. Deres vise «Svantes lykkelige dag (om lidt er kaffen klar)» var en monsterhit i Norge. Benny Andersen fikk sitt folkelige gjennombrudd med diktsamlingen og platen Svantes viser i 1972. Han er en høyt elsket nasjonalskald, og utgivelsen av hans samlede dikt i 1998 slo alle rekorder for diktutgivelser. (NTB)

  Benny Andersen er død.
  Foto: Liselotte Sabroe/ritzau Scanpix / NTB scanpix