Dette trenger du:
Pannekakerøre:
3 egg
5 dl melk
250 g mel
1/2 ts salt
1 ss blå valmuefrø
ev. 1/2 dl vann
smør til steking
Visp alle ingrediensene sammen til en klumpfri røre.
Spe med litt vann hvis røren virker veldig tykk.
Stek tynne pannekaker ved middels høy varme.
Kremet sopp:
500 g blandet sopp, renset
1 dl hvitvin, kan sløyfes
2 dl fløte
2 hvitløkfedd, finhakket
1 ss hakket frisk timian, eller 1 ts tørket
1 ss hakket bladpersille eller gressløk, kan sløyfes
Stek soppen gyllen i smør. Tilsett hvitløk og hvitvin. La det koke til halvparten av væskemengen er fordampet.
Tilsett fløte og kok til det tykner.
Smak til med salt og pepper og ha i urter.
Bruker du tørket timian kan du ha det i når du steker soppen.
Fyll den kremede soppen i varme pannekaker og server.
Se innslaget