NRK Meny
Normal

P3 Gull

Norges råeste musikkpris gir deg en storslått festkveld sammen med landets beste artister, deres fans og P3.

P3 Gull
Foto: P3

I år arrangeres P3 Gull for femte gang. Musikkprisen finner i år sted på Skur 13 i Oslo, og sendes direkte på NRK1 klokken 20.55.

Du kan være med på festen når musikkåret skal feires. Billettene inkluderer P3 Gull Klubb på Vulkan arena etter endt show. Billetter finner du ved å trykke her!

Kulturstrøm

  • Seltzer på Paradise Hotel

    – Kall meg gjerne kulturpessimist, men i det kjendisfokuserte Norge anno 2018 er det kanskje blitt mange, spesielt blant de yngre, som gjerne kunne tenke seg å sjekke inn på et sånt hotell? Jeg bare spør, det er min jobb som blogger, skriver Thomas Seltzer som prøver å finne svar etter å ha tilbragt tid på hotellet i Mexico.

  • Brev fra Wagner selges i Israel

    Et brev fra den tyske komponisten Richard Wagner skal auksjoneres bort i Jerusalem. I brevet advarer Wagner mot jødisk påvirkning av kunsten. Han var kjent for sine antisemittiske overbevisninger, og var Adolf Hitlers favorittkomponist. Oppsetninger av Wagners musikk er ikke forbudt ved lov i Israel, men ingen orkestre velger hans verker. Det forventes ny Israelsk debatt om Wagner i forbindelse med brevsalget, skriver israelske medier.

    Brev fra Wagner på auksjonshus i Jerusalem
    Foto: MENAHEM KAHANA / AFP/NTB/Scanpix