NRK Meny
Normal

Over 900 000 så «Tore på sporet»

Det ble en knallstart på sesongen for Tore Strømøy da han søndag endelig var tilbake med nye episoder av «Tore på sporet».

Jakten på Carina Berglis pappa fører henne og programleder Tore Strømøy til millionbyen London.

Tore Strømøy er tilbake med sjette sesong av 'Tore på sporet'.

Foto: Harald Eggen / NRK

Hele 914 000 seere fulgte med på Carina Bergli og Tore Strømøys leting etter førstnevntes far søndag kveld. For i går var Tore på sporet endelig tilbake på NRK1, tre år siden forrige sesong. Og det var tydeligvis mange som hadde ventet på den koselige trønderen:

– Dette er bare helt utrolig, og tyder på at folk ikke har glemt oss. Responsen fra seerne har vært enorm, og da er det godt å vite at vi har flere spennende programmer på lager, sier Tore Strømøy til NRK.

Nett-TV: Se gårsdagens sesongpremiere av «Tore på sporet» her

Kun slått av gullrekka

Og Strømøy har all grunn til å være fornøyd, med nesten en million seere er Tore på sporet det fjerde mest sette programmet hele uken, kun slått av gullrekka på NRK1.

– 914 000 seere er selvfølgelig høye tall isolert sett. Med tanke på konkurransen i sendetiden, og det ”nye” markedet som følge av digitaliseringen, blir dette mer enn en lovende start på sesongen, sier analysesjef i NRK, Kristian Tolonen.

LES OGSÅ: Hvor er Carinas pappa?

NRK Blogg: Her kan du lese flere nyheter om «Tore på sporet»

Se det i nett-TV

Gjennomsnittlig seertall for Tore & co har tidligere ligget på rundt millionen, men da ble også programmet sendt i beste sendetid på NRK1 på lørdager. Denne høsten vil de åtte nye programmene bli sendt på søndager klokken 20.35.

Hvis du fortsatt lurer på om Tore på sporet klarte å finne Carina Berglis far i første program, kan du se reprisen i NRKs nett-TV.

Hva synes du om programmet? Si din mening her!

Kulturstrøm

  • Netflix mer verd enn Disney

    Netflix er for første gang mer verd på børsen enn mediagiganten Disney, skriver Variety. Samtidig bruker selskapet mer penger enn noen sinne for å skape innhold som skal holde de nå flere enn 125 millioner ambonnentene verden over fornøyde. Selskapet har sagt at de kommer til å bruke mer enn 8 milliarder kroner på innhold i 2018, der 85% skal gå til å skape nytt innhold.

  • Freeman beklager etter anklager

    Skuespilleren Morgan Freeman sier i en uttalelse at han beklager dersom noen har opplevd noe han har gjort eller sagt som ubehagelig eller respektløst. Åtte kvinner anklager ham for upassende oppførsel og seksuell trakassering i en CNN-sak.