Oslo Runway får nye eiere

Oslo Runway, som er norsk motes arena for å fremme norsk design i både Norge og internasjonalt, får nye eiere og nytt styre. Merkevareforvalterne Active Brands og Norwegian Fashion Hub, samt det norske tekstilkonsernet Varner går inn på eiersiden. Ny styreleder blir tidligere generalsekretæren for Plan Norge, Sandro Parmeggiani. Gründeren Ditte Kristensen sier i en pressemelding at målet nå er å øke oppmerksomheten og at det var behov for et sterkere fundament.

Design av Admir Batlak
Foto: Indigital Images/OSLRW

Kulturstrøm

 • Ung jazz ut til folket

  Trondheimstrioen «I LIKE TO SLEEP» ble kåret til Årets unge jazzmusikere i 2018. Bandet har potensial til å bli stilskapende innen norsk jazz, mente juryen. Premien er en turné til ti jazzklubber Norge rundt, til Nasjonal Jazzscene i Oslo og Bodø Jazz Open. Du kan lese mer om bandet og hvilke steder som får besøk på Norsk jazzforum.

  I LIKE TO SLEEP
  Foto: Juliane Schütz / Norsk Jazzforum
 • Designpris for nye Hotel Norge

  Interiøret i det nyoppussede hotellet i Bergen vekker internasjonal oppsikt. Det nederlandske designfirmaet Concrete fikk nylig pris for beste hotellinteriør under bransjeorganisasjonen FRAMEs Frame Award 2019.

  Bilder fra interiøret ser du her:

  Hotel Norge