Hopp til innhold

Omer ble inspirert av Adil til TV-jobben

Fredag kveld kan du se TV 2-dommer Omer Bhatti ha en gjesteopptreden på NRK. – Adils hemmelige dansere var min første TV-jobb og ble en oppvarming til Norske Talenter, sier Omer.

Adil Khan og Omer Bhatti
Foto: Rubicon TV

Hver fredag denne vårsesongen kan du se norsk-pakistanske Omer Bhatti som dommer i Norske Talenter på TV 2. Langfredag blir danseren også å se på NRK i sesongens første episode av «Adils hemmelige dansere».

– Det var veldig gøy å være med på Adils hemmelige dansere. Opptakene var før jeg hadde startet i Norske Talenter, og jeg fikk en smakebit på hvordan det er å snakke på tv. Jeg er vant til å opptre, men jeg er veldig sjenert og det å snakke på tv er en helt annen greie. Adils hemmelige dansere ble en type oppvarming til Norske Talenter. Jeg men fikk kjenne litt på det, og kjente at dette kan jeg få til, sier Omer Bhatti til NRK.no.

Flaut å danse for så få

Omer Bhatti fra Holmlia i Oslo jobber som artist og danser under artistnavnet O-bee. Han ble verdenskjent gjennom sitt mangeårige vennskap med Michael Jackson.

I fredagens episode av «Adils hemmelige dansere» ser man hvordan fem lærere jobber for å klare å bli hiphopdansere på tre uker. Når deres motivasjon er som lavest, inviterer programleder Adil Khan inn Omer Bhatti som inspirasjon.

– Jeg har med meg en barndomskompis i dag. Denne mannen er elev av min største helt og den største entertaineren som har eksistert, Michael Jackson, introduserer Adil Khan i klippet.

Omer selv forteller at han synes det var flaut å danse for den lille gruppen i kveldens program, men at det derfor også ga han mye.

– Det var bare lærerne og Adil, og jeg kjente på at det å danse foran fem stykker, kan være en litt klein situasjon. Jeg synes det er mer gøy å danse for 5000–6000. Da er det showtime og min tid til å skinne. Jeg mister alle hemningene og går inn i en annen modus, der jeg ikke er sjenert. Det er vanskelig å steppe inn i modusen med bare fire-fem i publikum. Jeg tenker på det når jeg er dommer i Norske Talenter, at det er litt sånn det må føles for dem som står i dommerutvelgelsen der.

Spurte Adil om råd før TV-jobbing

Omer Bhatti forteller at han spurte Adil Khan, som også har vært dommer i Norske Talenter, om råd før han sa ja til jobben.

– Jeg kjenner jo Adil fra vi var unge og vi er litt like på visse måter, utenlandske og dansere. Det er gøy å se hvor langt han har kommet og hvor bra han gjør det, det er veldig inspirerende. Jeg synes han gjorde en god jobb i Norske Talenter, og spurte han om tips da jeg fikk jobben.

Se danseklippet med Omer Bhatti her:

Omer Bhatti gjester NRK-serien Adils hemmelige dansere.

Kulturstrøm

  • Gustav Klimts siste maleri solgt på auksjon

    Maleriet «Portrait of Miss Lieser» av den østerrikske kunstneren Gustav Klimt ble solgt på auksjon i Wien for 30 millioner euro, som tilsvarer rundt 350 millioner kroner.

    Klimt startet på portrettet i 1917, og det skulle bli hans siste maleri før han døde året etter. Han fikk aldri gjort det helt ferdig.

    Maleriet var savnet i nesten 100 år før det dukket opp på auksjonshuset i Wien tidligere i år, skriver BBC.

    Det har vært flere debatter om hvem kvinnen på bildet er, og hva som skjedde med bilde under 2. verdenskrig.

    Auksjonsleder Michael Kovacek, co-administrerende direktør for Kinsky Auction House taler ved siden av Claudia Moerth-Gasser, Klimt Expert, i begynnelsen av en auksjon for den østerrikske kunstneren Gustav Klimts portrett ble auksjonert ut.
    Foto: Reuters
  • Begravelses-musikal basert på Løvlands sanger.

    I september kommer begravelses-musikalen «You Raise me up» på Lillestrøm kultursenter, i samarbeid med komponist Rolf Løvland, skriver de i en pressemelding.

    Musikalen er en romantisk dramakomedie som utspiller seg i et begravelsesbyrå. Lisa Stokke og Øyvind Boye Løvold spiller hovedrollene.