Omer ble inspirert av Adil til TV-jobben

Fredag kveld kan du se TV 2-dommer Omer Bhatti ha en gjesteopptreden på NRK. – Adils hemmelige dansere var min første TV-jobb og ble en oppvarming til Norske Talenter, sier Omer.

Adil Khan og Omer Bhatti
Foto: Rubicon TV

Hver fredag denne vårsesongen kan du se norsk-pakistanske Omer Bhatti som dommer i Norske Talenter på TV 2. Langfredag blir danseren også å se på NRK i sesongens første episode av «Adils hemmelige dansere».

– Det var veldig gøy å være med på Adils hemmelige dansere. Opptakene var før jeg hadde startet i Norske Talenter, og jeg fikk en smakebit på hvordan det er å snakke på tv. Jeg er vant til å opptre, men jeg er veldig sjenert og det å snakke på tv er en helt annen greie. Adils hemmelige dansere ble en type oppvarming til Norske Talenter. Jeg men fikk kjenne litt på det, og kjente at dette kan jeg få til, sier Omer Bhatti til NRK.no.

Flaut å danse for så få

Omer Bhatti fra Holmlia i Oslo jobber som artist og danser under artistnavnet O-bee. Han ble verdenskjent gjennom sitt mangeårige vennskap med Michael Jackson.

I fredagens episode av «Adils hemmelige dansere» ser man hvordan fem lærere jobber for å klare å bli hiphopdansere på tre uker. Når deres motivasjon er som lavest, inviterer programleder Adil Khan inn Omer Bhatti som inspirasjon.

– Jeg har med meg en barndomskompis i dag. Denne mannen er elev av min største helt og den største entertaineren som har eksistert, Michael Jackson, introduserer Adil Khan i klippet.

Omer selv forteller at han synes det var flaut å danse for den lille gruppen i kveldens program, men at det derfor også ga han mye.

– Det var bare lærerne og Adil, og jeg kjente på at det å danse foran fem stykker, kan være en litt klein situasjon. Jeg synes det er mer gøy å danse for 5000–6000. Da er det showtime og min tid til å skinne. Jeg mister alle hemningene og går inn i en annen modus, der jeg ikke er sjenert. Det er vanskelig å steppe inn i modusen med bare fire-fem i publikum. Jeg tenker på det når jeg er dommer i Norske Talenter, at det er litt sånn det må føles for dem som står i dommerutvelgelsen der.

Spurte Adil om råd før TV-jobbing

Omer Bhatti forteller at han spurte Adil Khan, som også har vært dommer i Norske Talenter, om råd før han sa ja til jobben.

– Jeg kjenner jo Adil fra vi var unge og vi er litt like på visse måter, utenlandske og dansere. Det er gøy å se hvor langt han har kommet og hvor bra han gjør det, det er veldig inspirerende. Jeg synes han gjorde en god jobb i Norske Talenter, og spurte han om tips da jeg fikk jobben.

Se danseklippet med Omer Bhatti her:

Omer Bhatti gjester NRK-serien Adils hemmelige dansere.

Kulturstrøm

 • Kraftsalve mot egen bransje

  – Vi må samarbeide med myndighetene for å beskytte noe som er mye viktigere enn teknologi; demokratiet. Det var her før oss, og det må eksistere og fungere etter oss, sier Brad Smith, president i Microsoft i et intervju med NPRs All Things Considered. Les hele saken i NRKBeta.

  Brad Smith
  Foto: GARY HE / Reuters/Scanpix
 • Jackson-dokumentar fikk Emmy-pris

  Dokumentarfilmen hvor den avdøde popstjernen Michael Jackson beskyldes for seksuelle overgrep, har fått Emmy-prisen for beste dokumentar. I filmen forteller to amerikanske menn om hvordan Jackson angivelig misbrukte dem da de var barn.

  Leaving neverland