Obama-paret inngår podkastavtale

President Barack Obama og Michelle Obama har inngått en flerårig kontrakt med Spotify, skriver Variety. Produksjonsselskapet deres, Higher Ground Audio, skal lage podkastserier eksklusivt for strømmetjenesten. Ekteparet skal både utvikle, produsere og låne stemmer til podkastene. De stiftet selskapet Higher Ground i fjor, med mål om å øke mangfoldet av stemmer i underholdningsbransjen, blant annet hos Netflix.

Video Obama på minigolfbanen
Foto: Nyhetsspiller

Kulturstrøm

 • Avlyser: Megadeth-vokalist syk

  Megadeth har kansellert turneen sin etter at frontfigur Dave Mustaine er diagnostisert med strupekreft. Sangeren og gitaristen i heavy metal-bandet kunngjorde nyheten på sosiale medier mandag. Som følge av sykdommen og behandlingen må Megadeth avlyse de fleste konsertene sine i år (NTB).

  Dave Mustaine
  Foto: Ina-Kristin Lindin / NRK
 • Kunstsiloen har blitt en thriller

  Kunstmuseet til 600 millioner kroner, som skal huse en milliardærs private samling, har splittet befolkningen i sør. I formiddag stemmer fylkespolitikerne over kunstsiloen, og avgjør striden.

 • Få donasjoner til Notre-Dames

  Etter at katedralen i Paris ble herjet av brann for to måneder siden lovet flere franske milliardærer anselige donasjoner. Men ingen har oppfylt løftene, skriver SVT. – I stedet er det mindre donasjoner fra vanlige folk som finansierer gjenoppbyggingen