Hopp til innhold

Nytt Raga-album i 2009

Michael Krohn lover nytt album neste år.

Michael Krohn i Raga Rockers på Malakoff 2008.

Michael Krohn og Raga Rockers blir å finne i en platebutikk og på en scene nær deg også i 2009.

Foto: Arne Kristian Gansmo / NRK

Lørdag kveld avsluttet Raga Rockers Steinkjerfestivalen og nå lover vokalist og frontfigur Michael Krohn en oppfølger til suksessen «Übermensch» .

Både plate og turné

Deres siste album er den første Raga Rockers-plata som har toppet VG-lista, og med bare et par spillejobber igjen av festivalsommeren 2008, lover Krohn både plate og turné i 2009.

- Vi skal begynne å øve på nye låter til høsten, og håper de kommer ut på en ny cd neste år. Så blir det ny turne i 2009 – ikke festivalturné igjen, neste gang blir det en klubbturné, sier Michael Krohn til Bergens Tidende.

Ikke lei

Krohn fyller 50 år neste år, men insisterer på at han ikke er lei av bandets gamle låter.

- Det er kjedelig å øve på låtene, men moro å spille dem for publikum, sier han til avisa.

Kulturstrøm

  • Begravelses-musikal basert på Løvlands sanger.

    I september kommer begravelses-musikalen «You Raise me up» på Lillestrøm kultursenter, i samarbeid med komponist Rolf Løvland, skriver de i en pressemelding.

    Musikalen er en romantisk dramakomedie som utspiller seg i et begravelsesbyrå. Lisa Stokke og Øyvind Boye Løvold spiller hovedrollene.

  • Taylor Swift slår sin egen vinylsalg-rekord

    Taylor Swift solgte 700.000 eksemplarer av «Tortured Poets»-platen på bare tre dager fra fredag og ut helgen, melder Billboard.

    Det er ny rekord. Den gamle rekorden innehadde Swifts plate «1989 (Taylor's Version)», som ble sluppet i oktober i fjor og solgte 693.000 eksemplarer på sin første uke.

    (NTB)