NRK Meny
Normal

Nytt Raga-album i 2009

Michael Krohn lover nytt album neste år.

Michael Krohn i Raga Rockers på Malakoff 2008.

Michael Krohn og Raga Rockers blir å finne i en platebutikk og på en scene nær deg også i 2009.

Foto: Arne Kristian Gansmo / NRK

Lørdag kveld avsluttet Raga Rockers Steinkjerfestivalen og nå lover vokalist og frontfigur Michael Krohn en oppfølger til suksessen «Übermensch» .

Både plate og turné

Deres siste album er den første Raga Rockers-plata som har toppet VG-lista, og med bare et par spillejobber igjen av festivalsommeren 2008, lover Krohn både plate og turné i 2009.

- Vi skal begynne å øve på nye låter til høsten, og håper de kommer ut på en ny cd neste år. Så blir det ny turne i 2009 – ikke festivalturné igjen, neste gang blir det en klubbturné, sier Michael Krohn til Bergens Tidende.

Ikke lei

Krohn fyller 50 år neste år, men insisterer på at han ikke er lei av bandets gamle låter.

- Det er kjedelig å øve på låtene, men moro å spille dem for publikum, sier han til avisa.

Kulturstrøm

  • Baron Cohen ute i hardt vêr igjen

    Fleire amerikanarar vuderer å saksøke komikaren Sacha Baron Cohen for å ha lurt dei i den nyaste TV-serien sin «Who is America». Ein av dei er republikanaren Jason Spencer som sa opp jobben sin i Representanenes hus etter at Cohen fekk han til å banne og blotte rompa si i serien. Juridiske ekspertar som NY Times har snakka med meiner saksøkarane har lite å stille opp med, og at Cohen har sikra seg mot søksmål gjennom kontraktene dei medverkande har skrive under på.

  • Rihanna-dokumentar kjem i haust

    Allereie i 2015 kom nyheita om at Peter Bergs dokumentar om Rihanna var på veg. No seier regissøren at filmen er like rundt hjørnet, og at han mest truleg kjem ut innan to månadar, melder Rolling Stone. Berg har tidlegare sagt at filmen kjem til å bli eit usminka portrett av Rihannas liv på same måte som dokumentaren «Don't look back» var om Bob Dylan i 1967.

    TELEVISION-MTV/VMA
    Foto: Danny Moloshok / Reuters