Nytt Raga-album i 2009

Michael Krohn lover nytt album neste år.

Michael Krohn i Raga Rockers på Malakoff 2008.

Michael Krohn og Raga Rockers blir å finne i en platebutikk og på en scene nær deg også i 2009.

Foto: Arne Kristian Gansmo / NRK

Lørdag kveld avsluttet Raga Rockers Steinkjerfestivalen og nå lover vokalist og frontfigur Michael Krohn en oppfølger til suksessen «Übermensch» .

Både plate og turné

Deres siste album er den første Raga Rockers-plata som har toppet VG-lista, og med bare et par spillejobber igjen av festivalsommeren 2008, lover Krohn både plate og turné i 2009.

- Vi skal begynne å øve på nye låter til høsten, og håper de kommer ut på en ny cd neste år. Så blir det ny turne i 2009 – ikke festivalturné igjen, neste gang blir det en klubbturné, sier Michael Krohn til Bergens Tidende.

Ikke lei

Krohn fyller 50 år neste år, men insisterer på at han ikke er lei av bandets gamle låter.

- Det er kjedelig å øve på låtene, men moro å spille dem for publikum, sier han til avisa.

Kulturstrøm

  • TikTok og Twitter i samtaler

    Den kinesiske videoappen TikTok skal være i samtaler med Twitter om et samarbeid, melder Wall Street Journal. Det skal dreie seg om tidlige forhandlinger om drift av appens amerikanske del etter at president Trump nektet TikTok å drive videre i USA.

  • TikTok saksøker Trump-regjeringa

    TikTok vil saksøke Trump-regjeringa for restriksjonane mot appen. Søksmålet kan kome alt tysdag, melder NPR, som siterer ei anonym kjelde som skal arbeide med søksmålet. TikTok mener vedtaket er i strid mot grunnlova fordi dei ikkje fekk uttale seg.