Nytt Raga-album i 2009

Michael Krohn lover nytt album neste år.

Michael Krohn i Raga Rockers på Malakoff 2008.

Michael Krohn og Raga Rockers blir å finne i en platebutikk og på en scene nær deg også i 2009.

Foto: Arne Kristian Gansmo / NRK

Lørdag kveld avsluttet Raga Rockers Steinkjerfestivalen og nå lover vokalist og frontfigur Michael Krohn en oppfølger til suksessen «Übermensch» .

Både plate og turné

Deres siste album er den første Raga Rockers-plata som har toppet VG-lista, og med bare et par spillejobber igjen av festivalsommeren 2008, lover Krohn både plate og turné i 2009.

- Vi skal begynne å øve på nye låter til høsten, og håper de kommer ut på en ny cd neste år. Så blir det ny turne i 2009 – ikke festivalturné igjen, neste gang blir det en klubbturné, sier Michael Krohn til Bergens Tidende.

Ikke lei

Krohn fyller 50 år neste år, men insisterer på at han ikke er lei av bandets gamle låter.

- Det er kjedelig å øve på låtene, men moro å spille dem for publikum, sier han til avisa.

Kulturstrøm

 • Seter revet på Dovrefjell

  Rivingen av Bentdalssetra på Dovrefjell er nå gjennomført. Dermed står bare en av de to Vesllie-setrene på Dovrefjell igjen. Det skriver Nationen. Planen var å sanere hele setergrenda, men Rolstadsetra blir stående etter at rivingsplanene møtte stor motstand.

 • Tar over rollen i «The Crown»

  Den britiske skuespilleren Lesley Manville skal spille dronning Elizabeths søster, prinsesse Margaret, i den femte og avsluttende sesongen av TV-serien «The Crown». Manville tar dermed over stafettpinnen fra Helena Bonham Carter, som i sin tur tok over rollen fra Vanessa Kirby (NTB).

  Lesley Manville
  Foto: Laurie Sparham / Scanpix
 • Tom Cruise får neppe møte Erna

  Tom Cruise, som har bedt om et møte med statsminister Erna Solberg vedrørende en filminnspilling, får trolig ikke møte henne, skriver Dagens Næringsliv. Saken er sendt til kulturdepartementet. Kulturminister Raja bekrefter at det har vært kontakt.