Nytt fra Velvet Revolver?

Det har vært stille fra Velvet Revolver et par år, men nå er «supergruppa» sammen igjen.

Slash på scenen som soloartist. Snart kan det igjen bli med Velvet Revolver.

Slash på scenen som soloartist. Snart kan det igjen bli med Velvet Revolver.

Foto: Ed Jones / Afp

Scott Weiland

Scott Weiland fikk sparken som vokalist i Velvet Revolver i 2008.

Foto: JOHN GALAYDA / AP
Velvet Revolver

Velvet Revolver sammen på scenen i klassisk positur i 2004.

Foto: CHRIS POLK / AP

Da Slash, Duff McKagan og Matt Sorum fra Guns N’ Roses slo seg sammen med Josh Todd fra Buckethead, Kelly Shaefer fra Neurotica og Scott Weiland fra Stone Temple Pilots var det mange som ventet seg store ting.

På vokalist-jakt

I 2008 fikk vokalist Scott Weiland sparken, etter at «supergruppa» Velvet Revolver hadde gitt ut to album og blant annet vunnet Grammy-pris for «Best Hard Rock Performance» i 2005.

Siden Weiland fikk sparken har det vært stille fra bandet, som stadig er på jakt etter ny sanger, men nå kan det virke som bandet er på vei tilbake.

På sin egen hjemmeside sier Slash at bandet for tiden jammer sammen og tester ut nye vokalister.

- Noe fantastisk

- Fantastisk å få komme sammen med Duff, Matt & Dave igjen etter så lang tid. Jeg skal fortsette å holde dere orientert om utviklingen i våre jamsessions. Kreativiteten bobler og jeg er sikker på at det vil komme noe fantastisk ut av dette ganske snart.

Sjøl har han akkurat avsluttet sin egen soloturné, men annonserer samtidig at det bare var første del.

Ny soloplate?

- Jeg kan knapt vente med å komme på veien igjen i januar. Vi starter i USA, reiser til Asia, Australia og Mexico. Vi jobber også med å få til konserter i Storbritannia og resten av Europa, sier Slash.

Han utelukker heller ikke mer framtidig solomateriale.

- Jeg jobber med noe fantastisk material til en framtidig solo (eller ikke) utgivelse. Detaljer om det vil komme senere.

Kulturstrøm

 • – En elsket klovn og entertainer

  NRKs kulturkommentator Agnes Moxnes minnes Jahn Teigen som en høyt elsket kunstner med helt spesielle kvaliteter, blant annet en fantastisk stemme og en unik tilstedeværelse og formidllingsevne. Hun minnes ham som en original og komplett artist.

 • Se nyhets­sending:

 • Bieber slår Elvis' rekord

  Den 25 år gamle canadiske popstjernen Justin Bieber er nå den yngste artisten som har hatt sju album på førsteplass i USA. Han har slått Elvis Presleys 59 år gamle rekord. Biebers album «Changes» har gått til topps på albumlista mens han er 25 år, mens Elvis' sjuende album, «Blue Hawaii» ble gitt ut og nådde førsteplass da han var 26 år, i 1961, skriver Guardian. (NTB).

  Justin Bieber
  Foto: Cindy Ord / Scanpix