Hopp til innhold

Nytt fra Velvet Revolver?

Det har vært stille fra Velvet Revolver et par år, men nå er «supergruppa» sammen igjen.

Slash på scenen som soloartist. Snart kan det igjen bli med Velvet Revolver.

Slash på scenen som soloartist. Snart kan det igjen bli med Velvet Revolver.

Foto: Ed Jones / Afp

Scott Weiland

Scott Weiland fikk sparken som vokalist i Velvet Revolver i 2008.

Foto: JOHN GALAYDA / AP
Velvet Revolver

Velvet Revolver sammen på scenen i klassisk positur i 2004.

Foto: CHRIS POLK / AP

Da Slash, Duff McKagan og Matt Sorum fra Guns N’ Roses slo seg sammen med Josh Todd fra Buckethead, Kelly Shaefer fra Neurotica og Scott Weiland fra Stone Temple Pilots var det mange som ventet seg store ting.

På vokalist-jakt

I 2008 fikk vokalist Scott Weiland sparken, etter at «supergruppa» Velvet Revolver hadde gitt ut to album og blant annet vunnet Grammy-pris for «Best Hard Rock Performance» i 2005.

Siden Weiland fikk sparken har det vært stille fra bandet, som stadig er på jakt etter ny sanger, men nå kan det virke som bandet er på vei tilbake.

På sin egen hjemmeside sier Slash at bandet for tiden jammer sammen og tester ut nye vokalister.

- Noe fantastisk

- Fantastisk å få komme sammen med Duff, Matt & Dave igjen etter så lang tid. Jeg skal fortsette å holde dere orientert om utviklingen i våre jamsessions. Kreativiteten bobler og jeg er sikker på at det vil komme noe fantastisk ut av dette ganske snart.

Sjøl har han akkurat avsluttet sin egen soloturné, men annonserer samtidig at det bare var første del.

Ny soloplate?

- Jeg kan knapt vente med å komme på veien igjen i januar. Vi starter i USA, reiser til Asia, Australia og Mexico. Vi jobber også med å få til konserter i Storbritannia og resten av Europa, sier Slash.

Han utelukker heller ikke mer framtidig solomateriale.

- Jeg jobber med noe fantastisk material til en framtidig solo (eller ikke) utgivelse. Detaljer om det vil komme senere.

Kulturstrøm

  • Gåte er fornøyd, men spente

    Til NRK sier Gåte at de er fornøyde med plasseringen de har fått i sin semifinale, men at de samtidig er spente på stemningen i salen etter Israels opptreden.

    Tidligere tirsdag ble det kjent at Norge opptrer rett etter Israel i den andre semifinalen i Malmö 9. mai. EBU har fått kritikk fra flere hold for å la Israel delta.

    Jim Ødegård Pedersen, leder folkejuryen Adresse Malmö, tror det kommer til å gå bra. Men sier at Israels bidrag ikke er det enkleste å opptre etter i år. Også han er spent.

  • Madonna avslutter turné med stor gratiskonsert

    Madonna skal holde en enorm gratiskonsert på Copacabana i Rio de Janeiro 4. mai som avslutning på Celebration-turneen som startet i oktober.

    På Madonnas nettside omtales konserten som hennes «største show hittil». Den er en «takk til fansen for å ha feiret musikken hennes i mer enn fire tiår».

    Madonna
    Foto: Evan Agostini / AP