NRK Meny
Normal

Nytt album fra Duran Duran

80-tallsheltene i Duran Duran er tilbake med plata «Red Carpet Massacre».

Duran Duran

Duran Duran er klare med nytt album.

Foto: Jim Cooper / AP

Simon Le Bon og Duran Duran

Simon Le Bon og Duran Duran har fått dårlig mottakelse for den nye singelen fra det kommende albumet.

Foto: Rick Maiman / AP

På plata, som slippes mandag 19. november, har gamlegutta fått drahjelp av både Justin Timberlake og produsent Timbaland.

Ligner mistenkelig på Britney

Første singel ut er «Falling Down» og i musikkvideoen til som følger låten blir en kvinne som ligner mistenkelig på Britney Spears tvunget inn på rehabilitering.

«Falling Down» er produsert av Justin Timberlake, som også bidrar på bakgrunnsvokal. Singelen får imidlertid dårlig kritikk, blant annet i den britiske avisa The Guardian , som mener Timberlakes produksjon er dårlig og låtmaterialet tynt.

Ble sensurert

I tillegg er videoen som følger første singelen fra plata blitt sensurert i England fordi den viser upassende ting, som nakne modeller. Dermed måtte gruppa lage en ny og mer neddempet versjon av videoen.

Videoen kan imidlertid sees på flere nettsteder som for eksempel Entertainmentwise.com (NRK tar ikke ansvar for innholdet på andre nettsteder).

Flere releasekonserter

Gruppa har de siste par ukene holdt hus på Broadway i New York hvor gruppa har spilt flere releasekonserter, og 3. desember spiller de på Lyceum-teateret i London, som vil være dere første konsert i Storbritannia på to år.

Albumet «Red Carpet Massacre» følger plata «Astronaut» fra 2004.