Nytt album fra Beastie Boys

Albumet «Hot Sauce Committee Pt. 1» skal være klar for butikkhyllene og online-butikkene i september.

Beastie Boys

The Beastie Boys er (fra venstre til høyre) Adam «Ad-Rock» Horovitz, Michael «Mike D» Diamond og Adam «MCA» Yauch.

Foto: STEPHEN CHERNIN / AP

The Beastie Boys på scenen under Sonar-festivalen i 2007

The Beastie Boys på scenen under Sonar-festivalen i 2007.

Foto: CESAR RANGEL / AFP

The Beastie Boys er tilbake. I følge et intervju med Rolling Stone Magazine, kan fansen forvente et nytt album med tittelen «Hot Sauce Committee Pt. 1» i september.

- Vil minne om klassikere

Albumet vil ha gjesteartister som Nas og Santigold og bandet hevder det nye albumet vil minne om deres klassiske album «Check Your Head» og «Paul's Boutique».

- Vi har latt det hele modne litt. Skrivingen er som druene som gror. De har allerede modnet og akkurat nå lever de i tønner, klare for å helles over på flasker i kjelleren. Vi håper at det vil være klart for å sprette korken i september, forteller Mike D med klare vinreferanser.

17 låter

Plata inneholdt ved siste telling hele 17 låter og bandet utelukker heller ikke at det kan komme en «Hot Sauce Committee Pt. 2».

Høstens planer for plateutgivelse og turnévirksomhet vil imidlertid tilpasses helsen til et av bandmedlemmene.

For ni måneder siden fikk fansen sjokkbeskjeden om at Adam Yauch (MCA) hadde fått kreft i bukspyttkjertelen. Han er under stadig behandling og sier han føler seg bedre. Men høstens aktivitet vil bli tilpasset hans behov, sier bandet.

- Bli frisk

- Vår viktigste prioritering er at han skal bli frisk.

Beastie Boys debuterte på plate med albumet «Licensed to Ill» i 1986. Det ble det mestselgende rap albumet på 1980-tallet og solgte over 5 millioner eksemplarer.

Den første singelen fra albumet - «Fight for Your Right» ble en stor hit.

Kulturstrøm

 • Pink til Norge

  Den amerikanske artisten Pink stopper i Norge i den pågående verdensturneen «Beautiful Trauma World Tour 2019» som startet i Phoenix i mars. Den 5. august 2019 holder hun konsert i Telenor Arena på Fornebu. Siden debuten i 2000 har Pink sluppet sju studioalbum, et samlealbum, solgt over 57 millioner album. Hun har hatt 15 topp-ti-singler på Billboard Hot 100, inkludert fire første plasser. (NTB)

  Pink
  Foto: Promo
 • Stor ståhei om Chris Pines penis

  Et glimt av kronjuvelene til hovedrollen i Netflix-filmen «Outlaw King» har fått film- og kjendispressen til å fnise høylytt i lengre tid etter visningen på Toronto Filmfestival. Ikke rart at så mange mannlige skuespillere skygger unna nakenhet, oppsummerer The Guardian, som setter spørsmålstegn ved journalistikken i blant annet Vanity Fair og Vulture. Chris Pine føyer seg herved inn i rekken av mannlige kolleger som Richard Gere i «American Gigolo», Harvey Keitel i «Piano», Ewan McGregor i «Perfect Sence», Ashton Kutcher i «Spread», for å nevne noen.

  Laster Twitter-innhold
 • Sjelden norsk arkitektutstilling

  Reiulf Ramstad Arkitekter har noe så sjeldent som en separatutstilling. La Galerie d´Architecture i Paris viser fram et utvalg av prosjekter under overskriften «Remoteness»: Trollstigen Besøkssenter, Romsdal folkemuseum og Fagerborg barnehage. Utstillingen er åpen fra 1. november til 1. desember. – Vi har jobbet på mange avsidesliggende steder med svært utfordrende og radikale prosjekter, skriver arkitektkontoret.

  Trollstigen besøkssenter
  Foto: diephotodesigner.de / Reiulf Ramstad Arkitekter

Flere kulturnyheter