Hopp til innhold

Nytt album fra «Peas»

The Black Eyed Peas følger opp «The E.N.D» med «The beginning».

The Black Eyed Peas på scenen tidligere i sommer

The Black Eyed Peas på scenen tidligere i sommer.

Foto: Jacques Boissinot / Ap

The Black Eyed Peas: «The E.N.D»

The Black Eyed Peas' forrige album, «The E.N.D» har solgt over 11 millioner kopier over hele verden.

Foto: Albumomslag

Det er sikkert mange som har ventet i spenning på en oppfølger til det storselgende The Black Eyed Peas-albumet «The E.N.D» fra 2009, og nå kommer det informasjon om et nytt album.

Kommer i november

I følge Gigwise vil den kommende utgivelsen få tittelen «The beginning» og utgivelsesdato skal være satt til 30. november.

Albumet vil inneholde 12 låter og er produsert av både vokalist will.i.am, DJ Ammo og David Guetta.

Black Eyed Peas fikk tre låter helt øverst på Billboard Hot 100, inkludert den enorme hiten «I gotta feeling», som skal være den mest nedlastede låta noen gang i USA.

Plata fikk imidlertid bare to av seks mulige poeng da den ble anmeldt i Lydverket.

Jobber med 3D-dokumentar

I følge nyhetsbyrået AP er låta den første som passerer 6 millioner lovlige nedlastinger.

Bandet er for tiden ute på «The E.N.D world tour» og jobber også med produsent James Cameron, blant annet ansvarlig for kinosuksessen «Avatar», med en dokumentar i 3D.

Kulturstrøm

  • Gåte er fornøyd, men spente

    Til NRK sier Gåte at de er fornøyde med plasseringen de har fått i sin semifinale, men at de samtidig er spente på stemningen i salen etter Israels opptreden.

    Tidligere tirsdag ble det kjent at Norge opptrer rett etter Israel i den andre semifinalen i Malmö 9. mai. EBU har fått kritikk fra flere hold for å la Israel delta.

    Jim Ødegård Pedersen, leder folkejuryen Adresse Malmö, tror det kommer til å gå bra. Men sier at Israels bidrag ikke er det enkleste å opptre etter i år. Også han er spent.

  • Madonna avslutter turné med stor gratiskonsert

    Madonna skal holde en enorm gratiskonsert på Copacabana i Rio de Janeiro 4. mai som avslutning på Celebration-turneen som startet i oktober.

    På Madonnas nettside omtales konserten som hennes «største show hittil». Den er en «takk til fansen for å ha feiret musikken hennes i mer enn fire tiår».

    Madonna
    Foto: Evan Agostini / AP