- Her er jeg også tilhenger av det enkle. En vakker norsk nypotet bare rullet i smør,er nesten det aller beste!
Vil du være litt mer fjong, finnes det gode varianter.
Du kan bake nypotetene i ovnen, åpne de forsiktig , tilsette en klatt rømme og litt lakserogn, - da har du en tøff forrett, sier Lars.
Vil du gjøre det hele enda mer raffinert, klipper du inn litt gressløk, og bytter ut lakserogna med ekte russisk kaviar.
Tomatsalat med nypotet
Vask potetene godt, skjær dem i skiver og kok de helt perfekte. Avkjøl.
Så blander du dem inn i en salat bestående av tomater, squash, basilikum, mozarella ost og litt olivenilje. Godt med salt og pepper, og du har en deilig sommerlig og mettende salat.
Ellers kan du jo prøve nypoteten med spekesild tartar.
Du finhakker spekesild, med kapers, rødbeter og løk. Sammen med nypoteten blir dette knallgodt, lover Lars.