NRK Meny
Normal

Nye Zeppelin-rykter

Har sønnen til John Bonham sagt mer enn han kan stå inne for?

Trommeslager Jason Bonham, sønn av John Bonnham

Sønnen til den avdøde Led Zeppelin-trommeslageren John Bonham, Jason Bonham, setter nå fart på ryktene om at noe er i gjære på låtskriversiden i bandet.

Foto: Koji Sasahara / AP

Sønnen til den avdøde Led Zeppelin-trommeslageren John Bonham setter nå fart på ryktene om at noe er i gjære på låtskriversiden i bandet.

Nytt materiale

Jason Bonham, som har tatt sin fars plass i bandet, har ifølge jam.canoe.ca fortalt radiostasjonen WCSX at han arbeider på nytt materiale sammen med gitaristen Jimmy Page og bassisten John Paul Jones.

– Jeg har vært sammen med Jimmy og John Paul et par ganger for å skrive noen nye sanger. Jeg vet ikke hva det blir til, men det skal nok bli til noe. Det her er noe jeg alltid har drømt om, men jeg kan ikke forutse hva det ender med. Det eneste jeg vet er at det er en stor glede å jamme med de to karene og prøve å skrive noe nytt, så det har vært fantastisk på den måten, sier han ifølge gaffa.dk.

- Lå i kortene

Og Bonham er ikke snauere enn at han fyrer opp enda mer under Zeppelin-ryktene med følgende uttalelse om en mer permanent gjenforening:

– Det er det for tidlig å si noe om nå. Men jeg føler virkelig at det lå i kortene fra det øyeblikket vi gikk av scenen i O2 Arena. Der var bare en masse detaljer som skulle ordnes.

Kulturstrøm