NRK Meny
Normal

Nye Stones-billetter lagt ut

De som gremmer seg over at de ikke fikk tak i billetter til konserten med Rolling Stones i Bergen 1. september, får en ny sjanse.

Mick Jagger på scenen med Stones
Foto: Jeff Christensen / Scanpix/AP

Les også: Stones avlyser igjen

Les også: Nok en Stones-avlysning

Bildegalleri: Rolling Stones åpner turnéen!

Alt om The Rolling Stones!

Slik det ofte er med etterspurte billetter, uansett hvor dyre måtte være, har arrangøren valgt å legge ut et mindre antall billetter for salg til den utsolgte konserten.

Startskuddet går mandag 28. august klokka 12. Billettene vil bli solgt fra Billettservices utsalgssted i Grieghallen i Bergen og det vil være anledning til å kjøpe to billetter per person.

Ikke på telefon

Det blir ikke mulig å kjøpe billetter over telefon. Dermed kan det hende det blir Stones-vake natten igjennom utenfor billettkontoret i Bergen.

Billettene som blir lagt ut er i prisklassene 2.075 kroner (Golden Circle) og 1.095 kroner (Hovedområdet).

(NTB)

Kulturstrøm

 • Anmeldelse: «Jenta i veggen»

  Den oppsiktstvekkende historien om jødiske Betzy Rosenberg som greide å holde seg skjult på Byneset ved Trondheim i flere år, er godt fortalt i ungdomsboken «Jenta i veggen», mener NRKs anmelder Anne Cathrine Straume.

 • Kvernelands Munch går til filmen

  Produksjonsselskapet Maipo har kjøpt rettighetene til å lage film av Steffen Kvernelands illustrerte roman «Vampyr». – Oslo og Munch på sitt aller mest skremmende, det kan jo ikke gå galt, sier Kverneland til NTB.

  Kvernelands vampyr
  Foto: NTB Tema
 • Anderssen fra Biri vant designpris

  Designer Torbjørn Anderssen fra Biri vant i kveld prisen for årets produkt under designindustri-konferansen Innovasjonskraft 2018. Sammen med Espen Voll vant han prisen for lenestolen Camp, som ifølge juryen "er perfekt for sosiale møteplasser".