NRK Meny
Normal

Nye plater fra TNT

TNT slipper nytt livealbum i november og jobber med nytt studioalbum.

TNT er i dag (f.v.) Ronny Le Tekrø, Victor Borge, Tony Mills og Diesel Dahl.
Foto: Promo.

Ronny Le Tekrø, TNT, Bylarm 2003.
Foto: Jørn Gjersøe / NRK

Nett-tv: Ronnie Le Tekrø i Først og Sist, 2004

Nett-tv: TNT spiller "My religion" i Først og Sist

TNT har spilt konsert i Spania med sin avtroppende vokalist Tony Harnell, og gir ut konserten som cd og dvd 27. november.

Nytt studioalbum

Samtidig som de var i Spania begynte de pre-produksjonen av et helt nytt studioalbum, med sin nye vokalist, som skal komme våren 2007.

- Bandet har fått stor oppmerksomhet på grunn av sin nye vokalist, britiske Tony Mills, som er rangert som en av europas beste vokalister. Som live band er TNT nærmest uslåelig med gitar Ronni Le Tekrø i spissen, heter det i en pressemelding.

Ny vokalist og bassist

Tidligere i år kom beskjeden om at Tony Harnell slutter som vokalist og ble erstattet med Mills som tidligere har sunget med bandet Shy.

I 2004 sluttet mangeårig bassist, Morty Black i bandet og ble i 2005 erstattet av Victor Borge.

Kulturstrøm

  • 1,3 milliarder falske kontoer

    Nesten 1,3 milliarder falske Facebook-kontoer har blitt deaktivert i løpet av de siste seks månedene, opplyser selskapet. I en uttalelse tirsdag redegjorde Facebook for selskapets standarder mot seksuelle og voldelige bilder, terrorpropaganda og hatytringer. Det uønskede innholdet på Facebook fra januar til mars utgjør mellom 0,22 og 0,27 prosent av det totale innholdet på det sosiale nettverket, som blir brukt av over to milliarder mennesker (NTB).

  • Mari Boine på Stupetårnet

    Under Festspillene i Elverum skal Boine holde Soloppgangskonsert på Stupetårnet i Hamar. Det skjer 11. august – klokken fem om morgenen. Da etterfølger hun førstemann opp i tårnet, Ole Edvard Antonsen, som hadde ideen i 2016 og mente rytmisk musikk fra et stupetårn «passet perfekt». I fjor tro Bugge Wesseltoft og DJ Strangefruit til med det en anmelder kalte «sløv jazz» fra Stupetårnet (NTB).

    Mari Boine på Varangerfestivalen
    Foto: Knut-Sverre Horn / NRK