Ny Whitney-skandale

Whitney Houston måtte droppe storhit under konsert i Tyskland. Er konserten i Stavanger i fare?

Whitney Houston

Whitney Houston, her under en annen konsert i Tyskland - i Oberhausen 26. mai i år.

Foto: STEFFI LOOS / Afp

Whitney Houston

Står konserten i Norge i fare? Den 6. juni skal Whitney Houston opptre i Stavanger.

Foto: Joel Ryan / Ap

Whitney Houston er på vei til Stavanger. Men hennes pågående Europaturné har fått flere slag for baugen og blant annet måtte åpningskonserten i Paris avlyses.

Måtte avbryte

Nå kommer et nytt varsel om at konserten i Norge kanskje kan være i fare.

Under en konsert i Frankfurt måtte hun avbryte fremføringen av storhiten «I will always love you», melder den danske avisa BT.

Hun var bare kommet et lite stykke inn i låta fra filmen «Bodyguard» da hun måtte signalisere til sitt band at hun ville avbryte og gå videre til neste låt. Det var, ironisk nok «I Didn't Know My Own Strength».

Måtte på sykehus

Sangeren, med den i utgangspunktet store stemmen, sa til fansen at hun måtte avbryte låta; noe som fikk publikum til å protestere.

Det er ikke første gang Houston skaper problemer under turneen. Flere ganger har hun bare gått av scenen og flere konserter er blitt avlyst. Underveis har hun blitt innlagt på sykehus for å få behandling av en akutt luftveisinfeksjon, og i tillegg han hun hatt en hevelse i slimhinnen i nese og svelg.

Anmelderne skal i ettertid heller ikke ha vært nådige og blant annet kritisert henne for dårlig stemme.

Den 6. juni står hun på scenen i Stavanger.

Video nsps_upload_2009_11_17_19_4_29_647.jpg
Denne videoen er dessverre ikke tilgjengelig. Kontakt oss dersom du har spørsmål.

VIDEO: Whitney Houston til Stavanger.

Kulturstrøm

  • Aschehougprisen til Karin Haugane

    Aschehougprisen for 2021 tildeles lyrikeren Karin Haugane (71). Prisen tildeles norske forfattere som en ærespris uten hensyn til hvilket forlag de er knyttet til. Haugane debuterte i 1989 med diktsamlingen «Rester av glemsel». Hun er også oversetter, og har blant annet oversatt Arthur Rimbaud til norsk.

  • Mikser blokkfløyte og trance

    Bergensartisten Vilde Tuv bestemte seg for å demonstrere at det går an å lage vakker musikk med blokkfløyte og trance-melodier. Hun er tema i siste utgave av programmet Musikkrommet.

    Går det an å lage vakker musikk med blokkfløyte og trance-melodier? Det bestemte bergensartisten Vilde Tuv seg for å bevise.