Normal

Ny Kiss-DVD på vei

Maskerockerne følger opp suksessen med «Kissology: Volume 1».

Kiss - Paul Stanley og Gene Simmons

Paul Stanley og Gene Simmons besøkte MTV-programmet «Total Request Live» i 2006 i forbindelse med at utgivelsen av DVD-en «Kissology Volume 1 1974-1977».

Foto: JASON DECROW / AP

 Tommy Thayer, Kiss

Kiss-gitarist Tommy Thayer har snakket med Billboard om deres kommende DVD.

Foto: CHRISTOPHER BARTH / AP

Les også: Tidligere Kiss-gitarist er død

Les også: Kiss redder jula!

Bakgrunn: Biografi, Kiss

Mer om Kiss!

Les flere metal-nyheter!

Etter suksessen med DVD-en «Kissology: Volume 1 1974-1977» er det nå klart at enda en Kiss-DVD skal se dagens lys.

I august kommer det en ny Kiss-DVD, og den skal inneholder materiale fra perioden 1978-1991, melder musikkbransjebladet Billboard .

Avmaskering

DVD-slippet skal blant annet by på intervjuer, liveversjoner av låter fra platen «The Elder» - samt klipp fra bandmedlemmenes berømte avmaskering i 1983. Utgivelsen vil inneholde tre DVDer og en fjerde DVD-plate i enkelte versjoner, avhengig av forhandler.

Blant annet vil en av DVDene inneholde den siste videoen bandet spilte inn med første trommeslager Peter Criss - "Shandi".

Av annet mer spesielt innhold på DVDene kan nevnes "Kiss in Attack of the Phantoms" på disk én. Der får man en tidligere ikke utgitt versjon av kultklassikeren "Kiss Meets the Phantom of the Park" fra 1978 

- Man må velge øyeblikkene

DVDene inneholder ikke noe fra peroioden med "Lick it up" eller "Asylum", noe nåværende gitarist Tommy Thayer forklarer slik:

- Vi må huske på at denne utgivelsen er på totalt sju timer, og fra turné til turné er det mange av de samme låtene som går igjen. Så man må velge øyeblikk så det ikke blir for mye repetisjoner, sier Thayer til Billboard.

Kulturstrøm

 • Norsk band varmer opp for Metallica

  Trondheimsbandet Bokassa skal varme opp for Metallica på hele europaturneen til det amerikanske bandet neste sommer. Til sammen er det 25 konserter, i byer som London, Berlin og Madrid. Den eneste konserten i Norge er i Granåsen i Trondheim 13. juli.

 • Tributeband til Nordlysfestivalen

  The Cavern Beatles, som er et tributeband fra Liverpool, kommer til Tromsø som en del av sin Skandinavia-turné. – Vi er utrolig glade for at vi får dette showet til Tromsø, sier Line Fusdahl, festivaldirektør i Nordlysfestivalen. Konserten er satt til 1. februar 2019.

 • Utnemnd til ambassadør for Barbados

  Rihanna har blitt utnemnd som abassadør for heimelnadet Barbados. Songaren skal jobbe med å promotere invisteringar, turistme og undervisning, melder The Guardian.

  Barbados appoints Ambassador Rihanna
  Foto: Angela Weiss / AFP