NRK Meny
Normal

NRKs juleparty

Folketeateret onsdag 22. november kl. 18:00.

NRKs juleparte
Foto: NRK

Silya er NRKs syngende programleder når det inviteres til en julekonsert helt utenom det vanlige.

Medvirkende artister er blant andre: Adam Douglas, Maria Mena, Kurt Nilsen, Makeda, Hkeem, Tshawe, Kringkastingsorkesteret og Oslo Hit Ensemble.

Billetter finner du her!

Følg vårt Facebook-event her!

Dørene åpner: 17.00

Siden dette er et TV-opptak, stenger dørene til salen 17.55.

Opptakstid er fra ca 18.00-20.30.

Kulturstrøm

 • «Mamma Mia»-oppfølger slo original

  Kinopremieren for «Mamma Mia! Here We Go Again» er den sterkeste åpningshelgen for en kinofilm i Norge siden 2015, skriver Dagbladet. Da besøkte over 170.000 kinogjengere James Bond-filmen «Spectre». «Mamma Mia! Here We go Again» ble sett av over 140.867 kinogjengere I helgen, viser tall fra Filmweb. Originalen «Mamma Mia» ble til sammenligning bare sett av drøyt 64.000 publikummere i åpningshelgen i 2008. Jeg rekker å lure på om alle de store hitene ble brukt opp i originalen, mente NRKs anmelder om den nye filmen.

  Lily James
  Foto: United International Pictures
 • Soulmusikk-fotografier utgis i bok

  Nær 300 fotografier som den amerikanske musikk-fotografen Bruce W Talamon tok av de største R & B-, funk- og soulartistene i USA på 1970-tallet og tidlig 1980-tall, utgis i en samlebok. De fleste bildene er aldri tidligere blitt publisert. Blant artistene som Talamon fikk komme nært inn på dagliglivet til, er Jackson 5, James Brown, Stevie Wonder og Diana Ross. Talamon sier til The Guardian at han aldri planla å bli fotograf, og mangler formell utdannelse. Det første bildet han tok var av Isaac Hayes på musikkfestivalen Wattstax i 1972. Konserten var en veldedighetskonsert til minne om det afroamerikanske opprøret i i bydelen Watts sør i Los Angeles.

  Diana Ross
  Foto: STR / REUTERS