NRK viser rally-VM

Rally-VM er tilbake på NRK! Dermed vil brødrene Solberg bli å se på NRK allerede fra og med søndag.

Petter Solberg
Foto: Marios Kopsidas / Scanpix

NRK har kapret rettighetene til å vise rally-VM, foran nesa på TV 2 som tidligere meldte at det var de som skulle vise Petter Solberg & Co.

Rettighetene NRK nå sitter på gjelder for ett år, med opsjon på ytterligere ett. TV 2 har vist rally-VM de siste årene, etter at de tok over rettighetene fra nettopp NRK.

-Veldig moro

- Dette er veldig moro både for rallyinteresserte nordmenn, og for NRK. Vi har ikke hatt anledning til å gå dypt inn i hvordan vi skal dekke dette, men det blir dekning fra alle rundene, sier sportsredaktør i NRK, Øyvind Lund til NRK Østfold.

Lund tror rallyinteressen i norge fortsatt er stor, selv om det er noen år siden Petter Solberg ble verdensmester.

- Det er klart vi hadde en fantastisk sesong da Petter solberg ble verdensmester, men interessen er fortsatt stor, og vi har fått mange henvendelser fra publikum som ville at vi skulle ha rallystoff.

 

Kulturstrøm

  • Avslører ny sesong av «The Crown»

    Lørdag kveld avslørte strømmegiganten Netflix at femte sesong av den populære serien «The Crown» slippes om ett års tid. Imelda Staunton, som blir den neste skuespilleren i rekken som tar på seg rollen som dronning Elizabeth II, kunngjorde nyheten.

    – Vi gleder oss til å gi deg neste sesong av «The Crown» i november 2022, sier hun i en video fra publisert på dem offisielle Twitter-kontoen til Netflix.