NRK viser rally-VM

Rally-VM er tilbake på NRK! Dermed vil brødrene Solberg bli å se på NRK allerede fra og med søndag.

Petter Solberg
Foto: Marios Kopsidas / Scanpix

NRK har kapret rettighetene til å vise rally-VM, foran nesa på TV 2 som tidligere meldte at det var de som skulle vise Petter Solberg & Co.

Rettighetene NRK nå sitter på gjelder for ett år, med opsjon på ytterligere ett. TV 2 har vist rally-VM de siste årene, etter at de tok over rettighetene fra nettopp NRK.

-Veldig moro

- Dette er veldig moro både for rallyinteresserte nordmenn, og for NRK. Vi har ikke hatt anledning til å gå dypt inn i hvordan vi skal dekke dette, men det blir dekning fra alle rundene, sier sportsredaktør i NRK, Øyvind Lund til NRK Østfold.

Lund tror rallyinteressen i norge fortsatt er stor, selv om det er noen år siden Petter Solberg ble verdensmester.

- Det er klart vi hadde en fantastisk sesong da Petter solberg ble verdensmester, men interessen er fortsatt stor, og vi har fått mange henvendelser fra publikum som ville at vi skulle ha rallystoff.

 

Kulturstrøm

 • Jim Carrey forfatterdebuterer

  Skuespiller Jim Carrey har sammen med forfatteren Dana Vachon sluppet boken «Memoirs and Misinformation» – som handler om en deprimert antihelt som heter det samme som ham. Ifølge Hollywood Reporter startet bokprosjektet med at Carrey så etter noen som kunne skrive essayer inspirert av maleriene han hadde begynt å lage for åtte år siden (NTB).

  Jim Carrey med boken han debuterte med i 2020
  Foto: Knopf, venstre, Austin Hargrave/Paramount via AP høyre / Scanpix
 • Blir seks sesonger av «The Crown»

  Egentlig skulle «The Crown» rundes av etter fem sesonger – men da de begynte å diskutere handlingen, innså serieskaperne og Netflix at det trengtes en sjette runde. Sesongene fem og seks tar ifølge bransjebladet historien inn i 2000-tallet, med Imelda Staunton som dronning Elizabeth og Lesley Manville som prinsesse Margaret (NTB.

  Imelda Staunton og Dronning Elizabeth II
  Foto: Scanpix/Ap