NRK Meny
Normal

Norsktoppen uke 39

Her er resultatene fra Norsktoppen lørdag 29.september 2007.

Bjørn Eidsvåg og Jan Eggum
Foto: Montasje. Orginalfoto: Scanpix/promo

1 FRK. HJERTEKNUSER - Jan Eggum & Bjørn Eidsvåg (1)
2 LUCKY SEVEN - Fjeldbæk (4)
3 BEEN A LONG TIME - Cortina (2)
4 DET VA VERDT DET - Merkesteinane (5)
5 SÅNNE SOM OSS - Henning Kvitnes (6)
6 DEN MORGENEN - Vidar Johnsen - Peter Nordberg (3)
7 HULDRA - Hammers Harem (8)
8 VERDEN VIL BEDRAS - Sigvart Dagsland (9)
9 ADORABLE - Christian Ingebrigtsen (7)
10 STORMAGASINET - Thorsen & Klabblaget (ny)

Ut av listen:
KOR LANGT E ALT FOR LANGT - Jørn Hoel

Utfordrer som ikke kom inn på listen:
UMM - Sunnmøre Baarelag
TRØSTEVISE I REN A-DUR - Leieboerne

( ) = Tallene i parentes er forrige ukes plassering.

Kulturstrøm

 • Drake topper for tredje uke på rad

  Den kanadiske rapperen Drakes femte soloalbum ble sluppet 29. juni, og har allerede ligget tre uker på førsteplassen på Billboards topp 200-liste, skriver Rolling Stone. Albumet er dermed det første til å toppe den prestisjetunge amerikanske hitlisten like lenge siden den britiske artisten Adele toppet listen tre uker i strekk i desember 2016 med albumet «25». Polerte, men melodiøse tussmørke-beats, mener NRKs anmelder om Drakes «Scorpion».

  Drake
  Foto: DANIEL LEAL-OLIVAS / AFP
 • 55 år gammel Bowie-låt oppdaget

  En hittil ukjent låt som den legendariske artisten sang i starten av karrieren er funnet i en gammel brødkurv, skriver The Guardian. 16 år gamle Bowie, som den gangen het David Jones, spilte inn låten «I Never Dreamed» i et lite studio sør i London sammen med bandet The Konrads. Men ingen plateselskaper ville gi ut låten. David Hadfield var trommis i bandet, og fant demotapen i en gammel brødkurv mens han ryddet i huset til bestefaren sin. – Det var jeg som bestemte at David skulle synge på låten, sier Hadfield til avisen. Tapen anslås å gå for 10.000 pund, eller 100.000 kroner på auksjon. Bowie døde av kreft januar 2016, bare to dager etter at han slapp sitt siste album, «Blackstar».

  David Bowie
 • Anmeldelse: Minnesmerke 22.juli

  – Jeg kan godt forstå at det var viktig å få noe på plass nå; at de pårørende og overlevende og hele nasjonen trenger et sted å sørge, at de som er for unge til å ha sine egne minner fra 22. juli kan ha et sted å ta innover seg denne hendelsen. Men jeg må si jeg er inderlig glad for at dette er et midlertidig minnesmerke, skriver NRKs kunstanmelder.