Hopp til innhold

– Hun var som en tornado!

I tjuefire timer forsøkte Skavlan-reporter Niklas Källner å være «gift» med komiker Linn Skåber. Det ble et intensivt, hektisk og begivenhetsrikt døgn.

Niklas Källner ønsker å finne ut av hvordan det er å være gift med Linn Skåber.

Da Linn Skåber hadde pause fra Nytt på nytt høsten 2012, var hun å finne på Oslo Nye Teater der hun spilte i Ingmar Bergman-klassikeren «Scener fra et ekteskap». Med dette som bakgrunn ønsket Niklas Källner å finne ut hvordan Skåber ville være å leve med i det virkelige liv.

Se videoklippet i toppen for å få et inntrykk av hvordan en dag med familien Källner/Skåber fortoner seg.

Tvangsbruning

– Linn var som en tornado, det skjedde ting hele tiden! Hun var et realt energikick i mørketiden, forteller Källner til NRK.no.

Selv om Skåber i videoen fremstår som en forholdsvis overkjørende partner, mener Skavlan-reporteren at de hadde det riktig så trivelig sammen – med unntak av én episode:

– Jeg er ikke så veldig begeistret for brunfargen, akkurat. Jeg visste ikke engang at det gikk an å spraye seg brun på denne måten, sier svensken.

– Ville du ha forlenget varigheten på forholdet, hvis det var en mulighet?

– Altså, Linn er veldig hyggelig, men jeg er allerede godt gift, fastslår Niklas Källner uten å nøle.

Linn Skåber og Niklas Källner på spraytan-salong.

Linn Skåber tok med Niklas på spraytan-salong.

Foto: Monkberry/NRK

Sjarmerte damene

Linn Skåber var på sin side svært fornøyd med sin høyst midlertidige ektemann, avslører hun på Skavlan fredag kveld.

– Han var helt fantastisk. Nå er det veldig mange alenemødre og single kvinner som vil at Niklas skal flytte inn i bygården vår!

Hun bekrefter også Källners inntrykk av at det alltid skal skje noe rundt henne. Selv mener hun det store, sosiale behovet skyldes oppveksten som enebarn.

– Vi enebarn er mye flinkere til å søke utover og omfavne verden. Det er nok mange venner av meg som ikke vet at de er mine brødre og søstre, sier Skåber spøkefullt.

Livslang kjærlighet

Komikeren har tidligere uttalt i et intervju med Magasinet at 2013 var det verste året i hennes liv, etter at hun i høst både mistet faren sin og gikk gjennom et samlivsbrudd.

– Foreldrene mine var sammen i over femti år. De vekket hverandre hver morgen klokken fem fordi de hadde så mye å snakke om, minnes 43-åringen.

Kulturstrøm

  • Begravelses-musikal basert på Løvlands sanger.

    I september kommer begravelses-musikalen «You Raise me up» på Lillestrøm kultursenter, i samarbeid med komponist Rolf Løvland, skriver de i en pressemelding.

    Musikalen er en romantisk dramakomedie som utspiller seg i et begravelsesbyrå. Lisa Stokke og Øyvind Boye Løvold spiller hovedrollene.

  • Taylor Swift slår sin egen vinylsalg-rekord

    Taylor Swift solgte 700.000 eksemplarer av «Tortured Poets»-platen på bare tre dager fra fredag og ut helgen, melder Billboard.

    Det er ny rekord. Den gamle rekorden innehadde Swifts plate «1989 (Taylor's Version)», som ble sluppet i oktober i fjor og solgte 693.000 eksemplarer på sin første uke.

    (NTB)