Hopp til innhold

Nicole Kidman plutselig mor igjen

Skuespiller Nicole Kidman (43) og musiker-ektemann Keith Urban (43) har blitt foreldre til en liten jente.

GOLDEN GLOBE 2011. Nicole Kidman og Keith Urban

Nicole Kidman og Keith Urban holdt fødselen hemmelig under Golden Globe-utdelingen natt til mandag.

Foto: ROBYN BECK / Afp

Det nye tilskuddet til Kidman og Urbans familie ble født av en surrogatmor, melder Radaronline.com, og flere andre amerikanske og australske medier, mandag kveld.

Den lille jenta, som har fått navnet Faith Margaret Kidman Urban, ble født i Nashville 28. desember i fjor uten at noen medier har fått snusen i det før i dag.

I en pressemelding fra Kidman og Urban mandag, uttaler paret blant annet at de har «virkelig blitt velsignet». De takker samtidig alle for støtten, spesielt kvinnen som har båret frem barnet deres.

To-åring fra før

Kjendisparet har fra før en to år gammel datter, Sunday Rose.

Ingen visste om familieforøkelsen da Nicole Kidman og Keith Urban deltok på Golden Globe-utdelingen natt til mandag, norsk tid.

Men Kidman har flere ganger tidligere uttrykt et ønske om flere barn.

Nicole Kidman var Golden Globe-nominert for sin rolle i «Rabbit Hole», men tapte for «Black Swan»-stjernen Natalie Portman.
Se alle Golden Globe-vinnerne her.

To adoptivbarn

Nicole Kidman og Keith Urban giftet seg i Sydney i 2006.

Kidman har også to adoptivbarn fra sitt ekteskap med skuespiller Tom Cruise.

Kulturstrøm

  • Begravelses-musikal basert på Løvlands sanger.

    I september kommer begravelses-musikalen «You Raise me up» på Lillestrøm kultursenter, i samarbeid med komponist Rolf Løvland, skriver de i en pressemelding.

    Musikalen er en romantisk dramakomedie som utspiller seg i et begravelsesbyrå. Lisa Stokke og Øyvind Boye Løvold spiller hovedrollene.

  • Taylor Swift slår sin egen vinylsalg-rekord

    Taylor Swift solgte 700.000 eksemplarer av «Tortured Poets»-platen på bare tre dager fra fredag og ut helgen, melder Billboard.

    Det er ny rekord. Den gamle rekorden innehadde Swifts plate «1989 (Taylor's Version)», som ble sluppet i oktober i fjor og solgte 693.000 eksemplarer på sin første uke.

    (NTB)