Nicole Kidman i Først & sist

Oscar-nominert for Moulin Rouge

Fredrik Skavlan skal intervjue Moulin Rouge-stjernen Nicole Kidman i dag. Kun NRK og et australsk TV-selskap har fått eksklusive intervju-avtaler med Kidman. Først & sist sendes denne gangen fra forberedelsene til Oscar-gallaen i Hollywood.

Gleder seg

Fredrik Skavlan rapporterer fra L.A. at han gleder seg til intervjuet og at forberedelsene til det skjer på vanlig måte.

Gleder seg...

Eksklusiv avtale

Intervjuet skal foregå på Hotel Chateau Marmount i Hollywood i ettermiddag amerikansk tid. Intervjuet er en meget eksklusiv avtale; bare NRK og et australsk TV-selskap har fått intervju med Moulin Rouge-stjernen før Oscar-gallaen.

Åtte nominasjoner

Nicole Kidman er nominert til Oscar-pris for sin hovedrolle i musikal-filmen Moulin Rouge. Moulin Rouge er nominert til hele åtte priser; for Beste kvinnelige hovedrolle, Beste art direction, Beste filmredigering, Beste kostymedesign, Beste filmfoto, Beste make up, Beste film og Beste lyd.

Musikalfilmen Moulin Rouge handler om kurtisanen Satine og forfatteren Christian sitt hemmelige kjærlighetsforhold. Styrtrike Duke of Monroth har lagt sin elsk på Satine og lover klubbeieren å støtte driften av Moulin Rouge hvis han får Satine...

Av Synne Hedlo

Lyd og video

Lenker

Kulturstrøm

 • – Utrolig glad for jobben min

  Men når man jobber i et kreativt yrke og hele tiden skal være impulsiv og skape noe, er det noen ganger vanskelig å forholde seg til folk rundt, forteller Gabrielle til Kulturstripa. I høst kom hennes andre album, «Snart, Gabby», og hun debuterer som skuespiller i Netflix-filmen «Hjem til jul».

  Gabrielle
 • Vil ikke være duo

  – De store konsertene gir meg frysninger og jeg blacker ut, forteller artisten Dutty Dior til NRK P3. Sammen med rapperen Isah er« Isah & Dutty Dior» blant de nominerte til årets låt for «HALLO» til prisutdelingen P3 Gull.

  Isah & Dutty Dior
  Foto: Kim Erlandsen / NRK