NRK Meny
Normal

Nico & Vinz: – «Am I Wrong» er ikke vår beste låt

Den norske suksessduoen varsler snarlig oppfølger til verdenshiten «Am I Wrong».

Nico & Vinz

VIDEO: NRK møtte Vincent «Vinz» Dery (til venstre) og Nicolay «Nico» Sereba før avslutningskonserten med Usher torsdag kveld.

I en måned har Nico & Vinz turnert med r & b-stjernen Usher i Europa, med konserter i byer som Amsterdam, Berlin og München.

Torsdag kveld avsluttet de turneen på O2 Arena i London, og NRK møtte dem før de gikk på scenen.

Ikke så stort og farlig

24-åringene fra Oslo sier det har vært fantastisk å turnere med Usher og at de gleder seg til å avslutte på verdens best besøkte konsertscene.

– Vi har kost oss kjempemasse! Vi har hatt med våre egne dansere på turné, og hele crewet til Usher er superkule. Vi har en følelse av at alt som så så enormt ut for noen år siden ikke er så stort og farlig som det da virket som, sier Nicolay «Nico» Sereba til NRK.

– Du ser at folk danser og er med helt fra starten av, og du ser etterpå på Twitter, Facebook og Instagram at folk liker det, supplerer Vincent «Vinz» Dery.

Går i studio i april

Etter USA-suksessen med låten «Am I Wrong», hvor bandet i flere uker holdt en råsterk fjerdeplass på Billboard Hot 100, ble det stilt store forventninger til albumet «Black Star Elephant». Listeplasseringen av albumet ble kanskje ikke like høy som forventet, i og med at «Black Star Elephant» kom seg til en 45. plass på Billboard.

Men duoen, som nå er bosatt i Los Angeles, er i angrepsposisjon, og varsler nytt materiale om kort tid. I april går de i studio, og Nico forventer at de har noen smakebiter derfra i mai.

– Vi har startet på noen låter som vi tror blir veldig kule. Det blir alltid bra musikk når vi går i studio. Endelig får vi satt oss ned og låst oss inn i studioet, sier han.

Selv om de foreløpig ikke har klart å matche Billboard-suksessen til «Am I Wrong», sier Sereba at de ikke føler på noe oppfølgerpress.

– Det blir ikke noe press før vi tillater det selv. Vi føler på ingen måte at «Am I Wrong» er vår beste låt. Vi har masse mer å gi og vi går inn i studio og lager låter som betyr noe for oss. Det er ofte det folk liker – når det er ekte.

Flere kulturnyheter