Nico & Vinz skal turnere med Usher

Suksessduoen Nico & Vinz skal på turné med den amerikanske superstjernen Usher.

Nico & Vinz

TURNÉ: I februar skal Nico & Vinz spille flere konserter sammen med R&B-ikonet Usher.

Foto: Dimitrios Kambouris / Afp

Det melder Nico & Vinz-manager Amanuel Kidane og Usher på sine Twitter-kontoer.

Nico & Vinz skriver på Instagram at de skal på turné med den amerikanske R&B-artisten i februar.

– Vi er supergira!, skriver Nico & Vinz på sin Twitter-konto.

Usher har solgt over tretti millioner plater, og har vunnet fem Grammy-priser. Siden gjennombruddet i 2004 har han samarbeidet med flere av verdens største popstjerner, og hatt en rekke topplisteplasseringer i USA. Han er en av de mestselgende artistene noensinne, med over 23 millioner solgte album i USA alene.

Laster Twitter-innhold

Osloduoen Nico & Vinz har slått an over hele verden i sommer med sin hit «Am I Wrong». Låten har toppet hitlistene i Storbritannia, og tilbrakt flere uker på en råsterk fjerdeplass på Billboard Hot 100. I tillegg har de opptrådt i flere av de største amerikanske talkshowene, og toppet iTunes' salgsliste i over 40 land.

Tidligere i sommer har de turnert i USA med superstjernen Bruno Mars. Om kort tid er de to klare med albumet «Black Star Elephant», som har blitt utsatt.

Kulturstrøm

  • «Norsk» James Bond-film lanseres

    Tittelen og skuespillerne i James Bond-filmen som delvis er spilt inn i Nittedal i Akershus, blir offentliggjort torsdag på et «ikonisk 007-sted». Filmen er den 25. om verdens mest berømte etterretningsagent.

  • Advarer mot TV-titting for babyer

    Babyer under ett år bør ikke se på elektroniske skjermer i det hele tatt, anbefaler Verdens helseorganisasjon (WHO). Barn under fem år bør unngå passiv skjermtitting i mer enn én time daglig. Det er første gang FN-organisasjonen mener noe om hvor mye småbarn bør se på TV eller andre skjermer.

Flere kulturnyheter