NRK Meny
Normal

Nico & Vinz skal turnere med Usher

Suksessduoen Nico & Vinz skal på turné med den amerikanske superstjernen Usher.

Nico & Vinz

TURNÉ: I februar skal Nico & Vinz spille flere konserter sammen med R&B-ikonet Usher.

Foto: Dimitrios Kambouris / Afp

Det melder Nico & Vinz-manager Amanuel Kidane og Usher på sine Twitter-kontoer.

Nico & Vinz skriver på Instagram at de skal på turné med den amerikanske R&B-artisten i februar.

– Vi er supergira!, skriver Nico & Vinz på sin Twitter-konto.

Usher har solgt over tretti millioner plater, og har vunnet fem Grammy-priser. Siden gjennombruddet i 2004 har han samarbeidet med flere av verdens største popstjerner, og hatt en rekke topplisteplasseringer i USA. Han er en av de mestselgende artistene noensinne, med over 23 millioner solgte album i USA alene.

Laster Twitter-innhold

Osloduoen Nico & Vinz har slått an over hele verden i sommer med sin hit «Am I Wrong». Låten har toppet hitlistene i Storbritannia, og tilbrakt flere uker på en råsterk fjerdeplass på Billboard Hot 100. I tillegg har de opptrådt i flere av de største amerikanske talkshowene, og toppet iTunes' salgsliste i over 40 land.

Tidligere i sommer har de turnert i USA med superstjernen Bruno Mars. Om kort tid er de to klare med albumet «Black Star Elephant», som har blitt utsatt.

Kulturstrøm

 • Musikal for Solveig Kringlebotn

  Solveig Kringlebotn gjør for første gang en musikalrolle når hun i høst spiller operadivaen Carlotta i Andrew Lloyd Webbers «The Phantom of the Opera» på Folketeatret i Oslo. – Jeg gleder meg, dette er fantastisk musikk, sier hun i dette intervjuet med NRKs Spillerom.

  Solveig Kringlebotn
  Foto: Sven Ole Engelsvold/NRK
 • På NRK i haust

  Norsk oljehistorie, tenåringsdrama frå Groruddalen, tysk dramaserie frå 1929 og realityserie om familien Ingebrigtsen er bland dei spanande tinga du kan sjå på NRK TV i haust.

  Collage med Stian "Staysman" Torbjørnsen, Le Bureau-logo og Vilde Bratland Erikstad
  Foto: Julia Naglestad, XLahache og Jonas Ruud / NRK/Canal plus
 • Rom for store forbedringer

  Actionkomedien «The Spy Who Dumped Me» handler om to venninner fra Los Angeles som kastes ut i agent-action i Europa når det viser seg at den enes ekskjæreste er spion. Likegyldig historie med skuffende svakt klimaks, mener Filmpolitiet.

  The Spy Who Dumped Me
  Foto: Nordisk Film Distribusjon