Nico & Vinz skal turnere med Usher

Suksessduoen Nico & Vinz skal på turné med den amerikanske superstjernen Usher.

Nico & Vinz

TURNÉ: I februar skal Nico & Vinz spille flere konserter sammen med R&B-ikonet Usher.

Foto: Dimitrios Kambouris / Afp

Det melder Nico & Vinz-manager Amanuel Kidane og Usher på sine Twitter-kontoer.

Nico & Vinz skriver på Instagram at de skal på turné med den amerikanske R&B-artisten i februar.

– Vi er supergira!, skriver Nico & Vinz på sin Twitter-konto.

Usher har solgt over tretti millioner plater, og har vunnet fem Grammy-priser. Siden gjennombruddet i 2004 har han samarbeidet med flere av verdens største popstjerner, og hatt en rekke topplisteplasseringer i USA. Han er en av de mestselgende artistene noensinne, med over 23 millioner solgte album i USA alene.

Laster Twitter-innhold

Osloduoen Nico & Vinz har slått an over hele verden i sommer med sin hit «Am I Wrong». Låten har toppet hitlistene i Storbritannia, og tilbrakt flere uker på en råsterk fjerdeplass på Billboard Hot 100. I tillegg har de opptrådt i flere av de største amerikanske talkshowene, og toppet iTunes' salgsliste i over 40 land.

Tidligere i sommer har de turnert i USA med superstjernen Bruno Mars. Om kort tid er de to klare med albumet «Black Star Elephant», som har blitt utsatt.

Kulturstrøm

 • Trump: Microsoft kan kjøpe TikTok

  USAs president Donald Trump sier mandag at han ikke har noe imot om amerikanske Microsoft kjøper opp det kinesisk-eide selskapet TikTok, melder Reuters. Forrige uke truet Trump med å forby TikTok i USA.

  TikTok
  Foto: Thomson Reuters
 • Få kvinnelige regissører

  Ny rapport viser at kun 22 prosent av regissørene av europeiske kinofilmer var kvinner. Bak rapporten står The European Audiovisual Observatory. De har sett på hvor mange kvinner som står bak film og TV-serier produsert i årene fra 2015 til 2018 og vist i 2018 og 2019. Det påvirker hvilke sexscener vi får se i film, mener regissør Erik Poppe.

 • «Frida» på toppen av lista

  Nina Grünfelds biografi om sin ukjente farmor var den mest solgte biografi- og memoar-utgivelsen i første halvår av 2020. Farmoren var tysk, jødisk, prostituert og mistenkt for spionasje da hun ble gravid. Sønnen Berthold kom til Norge som flyktning og ble en av våre mest kjente psykiatere.

  Nina Grünfeld og boka «Frida: Min ukjente famors krig»
  Foto: Johs. Bøe / Aschehoug/NRK