NRK Meny
Normal

Nico & Vinz imponerte på nytt stort talkshow

I natt opptrådte den norske popduoen Nico & Vinz på et av USAs mest populære talkshow.

Natt til tirsdag opptrådte Nico & Vinz for rundt fire millioner tv-seere på «The Tonight Show» hos Jimmy Fallon (Se video over).

Bak seg hadde duoen Fallons backingband, som er ingen ringere enn The Roots.

Allerede i formiddag, norsk tid, skal duoen opptre på et tv-program med enda flere seere. «Good Morning America» har vært et viktig amerikansk tv-program siden 1975 og har seks millioner seere hver dag.

– Herre min gud!

Fallon var tydelig fornøyd med guttas opptreden.

– Det er måten å gjøre det på. Herre min gud! Det er måten å gjøre det på, sa talkshowverten etterpå.

Han brukte også sin Twitter-profil, med over 13 millioner følgere, til å promotere sine norske gjester.

Det er ikke første gang popgruppa gjester et stort amerikansk tv-show med hiten «Am I Wrong». For en drøy måned siden spilte Nico & Vinz på Jimmy Kimmels populære snakkeprogram.

Ny liste torsdag morgen

Sist torsdag ble det bekreftet at «Am I Wrong» blir stående på fjerdeplass på verdens mest prestisjefylte singelliste, Billboard. Torsdag har gutta nok en sjanse til å kapre førsteplassen.

Nico & Vinz er den første norske gruppen som har vært inne på topp fem siden a-ha toppet listen i 1985. Musikkvideoen til låten har nå blitt sett over 35 millioner ganger på Youtube.

Med denne mengden tv-eksponering er det mange som spår at duoen har en reell sjanse til å innta førsteplassen på Billboard-lista.

Låten slippes i Storbritannia 3. august. Allerede nå har låten begynt klatringen på de britiske hitlistene. Nico & Vinz befinner seg for øyeblikket på 58. plass.

Kulturstrøm

  • Franklin begraves i Detroit

    Soulsanger Aretha Franklin begraves i hjembyen Detroit i USA fredag 31. august. Franklin døde av kreft, 76 år gammel. I dagene før begravelsen blir båren til Franklin plassert i museet for Afro-Amerikansk historie i Detroit.

    PEOPLE-ARETHA FRANKLIN/
    Foto: Handout . / Reuters