Nettmøte om mat og vin

Lise Finckenhagen og Ole Martin Alfsen svarte lesarane på deira spørsmål om mat og vin. Øv deg fram, er rådet!

Ole Martin Alfsen og Lise Finckenhagen
Foto: Maria Melgård / NRK

Vin
Foto: ScanStockPhoto

Ole Martin Alfsen er Food and beverage consultant og vinkelner ved Gastronomisk Institutt. I dag var han kokke-Lise sin medhjelpar i Frokost-TV. rett etter sending svarte dei på lesarane sine spørsmål, om både mat og vin.

Kva slags vin passar til bacalao? Det var ein del folk som lurte på akkurat det. Og Ole Martin og kokke-Lise svarte lesarane med gode vinforslag!

Les svarene her

 

Kulturstrøm

  • Pink testet positivt for korona

    Sangeren Pink opplyser at hun har og hennes tre år gamle sønn har testet positivt for koronaviruset. Hun sier at hun og sønnen hadde symptomer for to uker siden, og at de da testet positivt. Familien har siden holdt seg i hjemmekarantene.

  • Sangeren Bill Withers er død

    Den amerikanske sangeren og komponisten som blant annet sto bak låten «Ain't No Sunshine» er død, 81 år gammel. Withers døde av hjerteproblemer tidligere denne uken.

    Bill Withers
    Foto: Reed Saxon / NTB/Scanpix

Flere kulturnyheter

Hjemmekontor kan være ensomt, også for KORK, men hvem blir ikke glad av å spille denne udødelige klassikeren alenesammen?

All By Myself med KORK (Korona edition)

Hjemmekontor kan være ensomt, også for KORK, men hvem blir ikke glad av å spille denne udødelige klassikeren alenesammen?