Hopp til innhold

Netflix lager ny sesong av «Under samme tak»

Den populære situasjonskomedien gjør comeback på Netflix etter 20 år.

Det fortalte John Stamos, som spilte Jesse i serien, da han gjestet Jimmy Kimmel Live. Netflix bekreftet også nyheten via en pressemelding.

I intervjuet avslørte Stamos at den nye sesongen skal starte med en gjenforening av de gamle karakterene, før handlingen ruller videre.

– Vi har jobbet med dette i mange, mange år. Vi ville at det skulle gjøres rett og ville ta hensyn til seriens arv.

Foreløpig har Netlix bestilt tretten episoder av den nye serien som etter planen skal ha premiere neste år.

Kun fire skuespillere bekreftet

Foreløpig er kun Candace Cameron Bure (som spilte eldstedatter D.J. Tanner), Stamos, Jodie Sweetin (som spilte Stephanie) og Andrea Barber bekreftet for den nye sesongen.

Ifølge The Hollywood Reporter foregår det forhandlinger for å få Bob Saget, Mary Kate og Ashley Olsen, Dave Coulier og Lori Laughlin til å bli med i den nye sesongen.

«Under samme tak» gikk på amerikanske tv-skjermer fra 1987 til 1995 og handlet om alenefaren Danny Tanner (Bob Saget) som får hjelp med å oppdra sine tre døtre fra bestevennen Joey Gladstone (Dave Coulier) og svigerbroren Jesse Katsopolis (John Stamos).

I den nye sesongen er det eldstedatter D.J. som har blitt alenemor og som trenger hjelp fra sin søster Stephanie. Hvordan resten av karakterene passer inn i handlingen har ennå ikke blitt avslørt.

Kulturstrøm

  • Gustav Klimts siste maleri solgt på auksjon

    Maleriet «Portrait of Miss Lieser» av den østerrikske kunstneren Gustav Klimt ble solgt på auksjon i Wien for 30 millioner euro, som tilsvarer rundt 350 millioner kroner.

    Klimt startet på portrettet i 1917, og det skulle bli hans siste maleri før han døde året etter. Han fikk aldri gjort det helt ferdig.

    Maleriet var savnet i nesten 100 år før det dukket opp på auksjonshuset i Wien tidligere i år, skriver BBC.

    Det har vært flere debatter om hvem kvinnen på bildet er, og hva som skjedde med bilde under 2. verdenskrig.

    Auksjonsleder Michael Kovacek, co-administrerende direktør for Kinsky Auction House taler ved siden av Claudia Moerth-Gasser, Klimt Expert, i begynnelsen av en auksjon for den østerrikske kunstneren Gustav Klimts portrett ble auksjonert ut.
    Foto: Reuters
  • Begravelses-musikal basert på Løvlands sanger.

    I september kommer begravelses-musikalen «You Raise me up» på Lillestrøm kultursenter, i samarbeid med komponist Rolf Løvland, skriver de i en pressemelding.

    Musikalen er en romantisk dramakomedie som utspiller seg i et begravelsesbyrå. Lisa Stokke og Øyvind Boye Løvold spiller hovedrollene.