Hopp til innhold

Netflix lager ny sesong av «Under samme tak»

Den populære situasjonskomedien gjør comeback på Netflix etter 20 år.

Det fortalte John Stamos, som spilte Jesse i serien, da han gjestet Jimmy Kimmel Live. Netflix bekreftet også nyheten via en pressemelding.

I intervjuet avslørte Stamos at den nye sesongen skal starte med en gjenforening av de gamle karakterene, før handlingen ruller videre.

– Vi har jobbet med dette i mange, mange år. Vi ville at det skulle gjøres rett og ville ta hensyn til seriens arv.

Foreløpig har Netlix bestilt tretten episoder av den nye serien som etter planen skal ha premiere neste år.

Kun fire skuespillere bekreftet

Foreløpig er kun Candace Cameron Bure (som spilte eldstedatter D.J. Tanner), Stamos, Jodie Sweetin (som spilte Stephanie) og Andrea Barber bekreftet for den nye sesongen.

Ifølge The Hollywood Reporter foregår det forhandlinger for å få Bob Saget, Mary Kate og Ashley Olsen, Dave Coulier og Lori Laughlin til å bli med i den nye sesongen.

«Under samme tak» gikk på amerikanske tv-skjermer fra 1987 til 1995 og handlet om alenefaren Danny Tanner (Bob Saget) som får hjelp med å oppdra sine tre døtre fra bestevennen Joey Gladstone (Dave Coulier) og svigerbroren Jesse Katsopolis (John Stamos).

I den nye sesongen er det eldstedatter D.J. som har blitt alenemor og som trenger hjelp fra sin søster Stephanie. Hvordan resten av karakterene passer inn i handlingen har ennå ikke blitt avslørt.

Kulturstrøm

 • Tidligere NRK-profil Harald Tusberg er død

  Tidligere NRK-profil Harald Tusberg er død, melder VG.

  Tusberg ble 88 år gammel.

  Tusberg jobbet i NRK fra 1961 til 1996, og var blant annet kjent for NRK-programmer som «Smil til det skjulte kamera» i 1960-årene og «Dette er ditt liv» i 1980-årene.

  Tusberg var også forfatter, låtskriver og filmmanuskriptforfatter.

   Harald Tusberg
  Foto: NTB
 • Russisk journalist dømt til 8 år fengsel

  En russisk journalist som protesterte mot Russlands krigføring i Ukraina på TV, har blitt dømt til 8 års fengsel, skriver AFP.

  Journalisten Marina Ovsiannikova ble dømt for å ha spredt falsk informasjon om Russlands væpnede styrker.

  Ovsiannikova skapte overskrifter verden over da hun i mars 2022 stilte med en plakat der det sto «Nei til krig» midt under en nyhetssending. Hun var ansatt som redaktør i den statseide russiske TV-kanalen Kanal 1.

  I juli samme år aksjonerte hun igjen ved å stille seg opp i nærheten av Kreml med en plakat der det sto «Putin er en morder. Soldatene hans er fascister».

  (NRK/NTB)

  Marina Ovsjannikova møter pressa. Rundt ho er det kamera og mikrofonar.
  Foto: AFP