NRK Meny
Normal

Netflix lager ny sesong av «Under samme tak»

Den populære situasjonskomedien gjør comeback på Netflix etter 20 år.

Det fortalte John Stamos, som spilte Jesse i serien, da han gjestet Jimmy Kimmel Live. Netflix bekreftet også nyheten via en pressemelding.

I intervjuet avslørte Stamos at den nye sesongen skal starte med en gjenforening av de gamle karakterene, før handlingen ruller videre.

– Vi har jobbet med dette i mange, mange år. Vi ville at det skulle gjøres rett og ville ta hensyn til seriens arv.

Foreløpig har Netlix bestilt tretten episoder av den nye serien som etter planen skal ha premiere neste år.

Kun fire skuespillere bekreftet

Foreløpig er kun Candace Cameron Bure (som spilte eldstedatter D.J. Tanner), Stamos, Jodie Sweetin (som spilte Stephanie) og Andrea Barber bekreftet for den nye sesongen.

Ifølge The Hollywood Reporter foregår det forhandlinger for å få Bob Saget, Mary Kate og Ashley Olsen, Dave Coulier og Lori Laughlin til å bli med i den nye sesongen.

«Under samme tak» gikk på amerikanske tv-skjermer fra 1987 til 1995 og handlet om alenefaren Danny Tanner (Bob Saget) som får hjelp med å oppdra sine tre døtre fra bestevennen Joey Gladstone (Dave Coulier) og svigerbroren Jesse Katsopolis (John Stamos).

I den nye sesongen er det eldstedatter D.J. som har blitt alenemor og som trenger hjelp fra sin søster Stephanie. Hvordan resten av karakterene passer inn i handlingen har ennå ikke blitt avslørt.

Kulturstrøm

  • Lauryn Hill til Oslo

    Artisten Lauryn Hill har lagt til 12 datoer i Europa på sin verdensturné. Nå er det klart at hun også gjør et stopp i Norge 11. desember i Oslo Spektrum. Turneen feirer 20 års jubileet til solodebuten hennes, «The Miseducation of Lauryn Hill». En del av billettsalget går til MLH Fund, som bidrar med støtte til prosjekter innenfor blant annet utdanning og helse ulike steder i verden (NTB). Youtuberen Nerdwriter lagde nylig denne hyllesten av platen.

    Lauryn Hill på Molde jazzfestival
    Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
  • Malte Skei Grande på Listhaug-vegg

    Natt til onsdag kom et nytt gatekunstverk opp på stedet i Bergen der bildet av Sylvi Listhaug hang. Denne gang av kulturminister Trine Skei Grande (V). Det er ikke den samme gatekunstneren som står bak, skriver Bergens Tidende.