NRK Meny
Normal

Naken Madonna på TV

Kaster Madonna klærne når hun dukker opp i TV-serien «Nip/Tuck»?

Madonna
Foto: CARL DE SOUZA / AFP

Madonna og Guy Richie
Foto: , MAX NASH

Les også: Madonna vil adoptere igjen

Alt om Madonna!

Den prisbelønte fjernsynsserien handler om to plastikkirurger i Miami, der den ene av dem er sexavhengig - og gjerne ender til køys med sine klienter.

- kroppen til en kvinne halvparten av sin alder

- Alle som er med, ender opp med å ta av seg klærne for å ha sex med Juliam McMahons rolleskikkelse, legen Christian Troy. Madonna har kroppen til en kvinne halvparten av sin alder, og kommer neppe utenom en nakenscene. Det viste hun da hun sa ja til å medvirke, sier en kilde tilknyttet «Nip/Tuck» til The Sun.

Serieskaperen Ryan Murphy er i ferd med å skrive inn Madonna for en gjesteopptreden, og ønsker å la henne dukke opp sammen med talkshowverten Rosie O'Donnell. De to spilte sammen i baseballfilmen «A Leagua Of Their Own» i 1992.

Dampende sexscene

Rosie har et lite forsprang på Madonna: Hun har allerede dukket opp i «Nip/Tuck» som lottomillionær, og hadde en dampende sexscene med McMahon.

Også Nicole Kidman vil dukke opp i en gjesterolle.

Madonna er ifølge avisen også observert på husjakt i New York, noe som ga ryktemakerne vann på mølla når det gjelder at stjernen og trebarnsmoren akter å tilbringe mindre tid i Storbritannia.

Huset hun besiktiget, var et seksetasjers herskapshus i East Side til nær 250 millioner kroner.

(NRK/NTB)

Kulturstrøm

 • Populær 50 år etter sin død

  Charlotte Wankel er gjenstand for mye interesse, 50 år etter sin død. Hvem var hun, en av våre mest fremtredende moderne kunstnere? Radiomagasinet Studio 2 er på saken.

  Visste du at Norge akkurat nå er dypt inne i en snøkrabbe-krig? EU og norske myndigheter er rykende uenige om hvem som skal få fiske snøkrabber på Svalbard og ikke minst hvor mye de skal fiske. Nå skjerper EU kravene etter instruks fra sin egen fiskerikomité. ** I sommer har Aftenposten avslørt en rekke tilfeller der eksamenssensorer i høyere utdanning har satt karakterer som fremstår som helt tilfeldige. Nå mener Extrastiftelsen at tildelingen av forskningsmidler også foregår på svært tilfeldige måter. ** Lenge har vi trodd at det kun var menn som reiste til Paris for å lære malerkunst av Henri Matisse. Nå viser det seg at også den kvinnelige kunstneren Charlotte Wankel var elev hos den franske mesteren. 50 år etter sin død er hun endelig i ferd med å få sin anerkjennelse. ** Turkmenistans president Gurbanguly Berdymukhamedov – bedre kjent som Arkadag har blant annet forbudt sorte biler, badetøy, neglelakk og hårfarge. Men hvem er han? ** Vi fortsetter vår serie om musikken som kanskje litt ufrivillig har blitt sommerhits. I dag handler det om ABBA-låta "Our Last Summer". ** Netflix-serien "Orange is the new black" handler om rikmannsdattera Piper Chapman som plutselig havner i fengsel og alle de rare menneskene hun møter innenfor murene. Nå er sjette sesong her og vi anmelder.
 • Fotball-VM ble radiosuksess

  Lytterne har strømmet til den digitale radiokanalen NRK Sport under fotball-VM.

  – Oppsiktsvekkende gode tall. Vi har vært helt oppe i 28 prosent markedsandel på den mest hørte kampen (kvartfinalen Russland–Kroatia), sier fungerende mediedirektør i NRK, Arne Helsingen (NTB).

 • Mange feil i «World of Warcraft»

  Den nye versjonen av «World of Warcraft» som blei lansert denne veka var langt frå feilfri, melder VG. Fleire programfeil fører til at spelarar slit med å kome seg forbi fiendane; dei er rett og slett for gode til å slåst. Selskapet bak, Blizzard, forsikrar om at dei fiksar fleire hundre programvarefeil per dag.

  Gutt spiller World of Warcraft
  Foto: NIGEL TREBLIN / AFP