NRK Meny
Normal

Naken Madonna på TV

Kaster Madonna klærne når hun dukker opp i TV-serien «Nip/Tuck»?

Madonna
Foto: CARL DE SOUZA / AFP

Madonna og Guy Richie
Foto: , MAX NASH

Les også: Madonna vil adoptere igjen

Alt om Madonna!

Den prisbelønte fjernsynsserien handler om to plastikkirurger i Miami, der den ene av dem er sexavhengig - og gjerne ender til køys med sine klienter.

- kroppen til en kvinne halvparten av sin alder

- Alle som er med, ender opp med å ta av seg klærne for å ha sex med Juliam McMahons rolleskikkelse, legen Christian Troy. Madonna har kroppen til en kvinne halvparten av sin alder, og kommer neppe utenom en nakenscene. Det viste hun da hun sa ja til å medvirke, sier en kilde tilknyttet «Nip/Tuck» til The Sun.

Serieskaperen Ryan Murphy er i ferd med å skrive inn Madonna for en gjesteopptreden, og ønsker å la henne dukke opp sammen med talkshowverten Rosie O'Donnell. De to spilte sammen i baseballfilmen «A Leagua Of Their Own» i 1992.

Dampende sexscene

Rosie har et lite forsprang på Madonna: Hun har allerede dukket opp i «Nip/Tuck» som lottomillionær, og hadde en dampende sexscene med McMahon.

Også Nicole Kidman vil dukke opp i en gjesterolle.

Madonna er ifølge avisen også observert på husjakt i New York, noe som ga ryktemakerne vann på mølla når det gjelder at stjernen og trebarnsmoren akter å tilbringe mindre tid i Storbritannia.

Huset hun besiktiget, var et seksetasjers herskapshus i East Side til nær 250 millioner kroner.

(NRK/NTB)