NRK Meny
Normal

Nå skal Norges lateste kåres!

Nå har Newton kåret Norges lateste kjæledyr. Hunden Monty stakk av med seieren. Her får du vite mer om han og konkurrentene hans.

Finalistene i Norges lateste kjæledyr
Foto: NRK

I høst har Newton arrangert avstemning om Norges lateste kjæledyr her på nettsidene. Vi kåret seks verdige ukevinnere som alle gikk til finalen. Og her kan du lese mer om dem alle.  

 

 

Katten Rosa
Foto: Familien Deinboll

Katten Rosa fra Uvdal kan ifølge eieren, Birte, sovne hvor som helst. Her har hun tatt seg en liten lur i bukse til fra i huset mens han sitter på do. Familien har også funnet den lille rakkeren i klesskapet og i ei bukse som hang oppe på veggen. Flere bilder av katten Rosa

  

 

Bikkja Monty
Foto: Karl Erik Brøndbo

Hunden Monty er en skikkelig latsabb og kan sove seg gjennom hva som helst. Her tar han seg en liten blund foran peisen på nyttårsaften. 

 

 

 

Katten Pubus
Foto: Kjell Lyngmo

Katten Pubus er en skikkelig lating. Ifølge eieren orker han ikke engang å gå ned på gulvet, men tar snarveien over bordet når han skal skifte sofa. Hvis han ikke ligger der, tar han seg gjerne en lur på et håndkle på badet. 

 

  

Hunden Emma C
Foto: Stine Bakkan Eidem

Hunden Emma Cordelia er sju år gammmel og en blanding av Border Collie og Husky. Hun sover ifølge eierne helst til langt utpå dagen, og vil bare ut når det er høyst nødvendig.

 

  

 

Katten Tassen
Foto: Ida Wik

Katten Tassen er en fjorten år gammel langhåret hankatt som vet å holde seg varm på labbene. Her slapper han av på sofaen iført mors nystrikkede sokker.  

 

 

 

Katten Giggs
Foto: Sondre Pileberg Aahjem

Katten Giggs er den sjette og siste kandidaten. Eieren, Sondre, sier familien har lenge kalt pusen sin for Norges lateste, og nå vi de gjerne se om det er flere som er enige i at det er sant.

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

Kulturstrøm

  • Politiet undersøker Avicii-dødsfall

    Politiet i Oman undersøker dødsfallet til den svenske DJ-en, musikeren og produsenten Tim Bergling, kjent som Avicii. – Vi har ikke mer informasjon om dødsfallet ennå, men jobber videre med det. Det er en prioritert sak, sier politiet til Expressen.

  • Madonna sørger over Avicii

    Tragisk, skriver popstjernen Madonna om den svenske DJ-en Aviciis død. De to samarbeidet om flere musikkprosjekter. Madonna delte et bilde av de to på sin Instagram-konto fredag kveld.

    Laster Instagram-innhold