Normal

Nå kan du podkaste fredagspanelet

Er Melgaard stor nok for Munch? Det er ett av spørsmålene Kulturnytts fredagspanel diskuterer – nå også i podkast-utgave.

Hilde Sandvik, Anders T. Andersen, Ragna Nordenborg

HØR FREDAGSPANELET: Deltakere er NRK P13-programleder Ragna Nordenborg (til høyre), regissør, forfatter og skuespiller Anders T. Andersen og Bergens Tidendes kultur- og debattredaktør Hilde Sandvik. FOTO: Jan Lillebø/Jan Gulliksen/Eirik Førde

– Det handler jo egentlig ikke om størrelse. Gjør det det noen gang? spør NRK P13-programleder og paneldeltaker Ragna Nordenborg.

Debatten om utstillingen «Melgaard+Munch» er en av tre saker Nordenborg, regissør Anders T. Andersen og kulturredaktør Hilde Sandvik diskuterte i denne ukas utgave.

Nå kan du også laste ned Kulturnytts fredagspanel som podkast.

Fra og med denne fredagen vil innslagene nemlig være tilgjengelige i Itunes og som MP3 via RSS umiddelbart etter sending.

Så kan du høre panelets raljeringer separat, uten å måtte laste ned hele sendingen. Smart, ikke sant?

Kulturnytts fredagspanel som podkast finner du her:

Ragna Nordenborg, Birger Kolsrud Jåsund, Anders T. Andersen

NÅ OGSÅ SOM PODKAST: Fra venstre NRK P13-programleder Ragna Nordenborg, Kulturnytts programleder Birger Kolsrud Jåsund og regissør Anders T. Andersen. Bergens Tidenes kulturredaktør Hilde Sandvik var i Bergen da bildet ble tatt.

Foto: NRK

Kulturstrøm

  • – Han har formet musikksmaken

    Programleder for «Jungeltelegrafen», Sigbjørn Nedland, fikk hedersprisen på Prix Radio-utdelingen i Oslo fredag kveld.– Han har vært med på å åpne ørene og forme musikksmaken til en hel generasjon. Han var den første som spilte Sex Pistols på norsk radio. Han har sendt intervjuer med storheter som Bob Marley, George Harrison og Joni Mitchel, heter det i uttalelsen fra juryen. Kulturredaktør i NRK, Marius Hoel, er en av dem som gratulerer radiomannen med prisen:

  • Seks eiendommer fredet

    Riksantikvaren fredet fredag seks eiendommer. To av dem ligger i Trondheim, de andre i Tana, Arendal, Skien og Sørum på Romerike. Blant de seks eiendommene er det gamle sykehusområdet i Kongens gate i Trondheim.