Musikklinja i Nord-Østerdal reddet

Styringspartiene i Innlandet fylkeskommune, Sp og Ap, har snudd i avgjørelsen om å legge ned tre av linjene ved Nord-Østerdal videregående skole fra høsten. Dette gjelder bl a musikk, dans og drama, som hadde én søker for lite til at det formelle kravet skulle møtes. Mange har engasjert seg i saken, og nå er tilbudet reddet, skriver avisa Alvdal midt i væla.

Kulturstrøm

 • Kulturfunn på Tynset

  På Tynset er det funnet et korsformet fibel fra folkevandringstid (350-550 e.Kr.). Ifølge Kulturarv i Innlandet er det eldste funnet av et jernaldersmykke som er gjort i Tynset sentrum. Fibel er en spenne. Det var Rolf Thorhauge som fant smykke.

  ELDSTE FUNN TYNSET SENTRUM: et korsformet fibel fra folkevandringstid (350-550 e.Kr.) er funnet i Tynset sentrum.
  Foto: Kulturarv i Innlandet
 • Visjon Norge må betale erstatning

  TV-kanalen i Drammen må betale 150.000 i erstatning til en mann for å ha delt sensitive opplysninger uten samtykke. I dommen fra lagmannsretten er også ansvarlig redaktør og programlederen dømt til å betale oppreisning, skriver avisa Norge i dag.

 • – Medieplattformer har et ansvar

  USAs president Joe Biden mener selskapene som driver sosiale medier har et ansvar for å stanse spredning av «upålitelig» innhold, særlig om koronaviruset, vaksiner og valg. Uttalelsen kom etter at Facebook har forlenget utestengelsen av Donald Trump.