Møt den som må gå i nettmøte!

Rett etter sending fredag stiller den som må forlate Mesternes Mester i nettmøte. Allerede nå kan du sende inn dine spørsmål.

"Never av stål"

Kanskje en av disse? Møt den som må gå i nettmøte!

Foto: Hege Bakken Riise/ NRK

Var egentlig samholdet i gruppen så bra som på TV? Hvem hadde mest rotete rom, og hvem var oppe lengst om kvelden?

Svarer deg!

Fredag etter sending stiller den som må forlate Mesternes Mester i nettmøte. Nå har du sjansen til å stille spørsmål om det du måtte lure på!

Har deltakerne egne favoritter? Hvordan var det å konkurrere mot hverandre, og ikke minst - hvordan var det å forlate gjengen?

Send inn dine spørsmål her!

Se sendingen i nett-tv fredag fra kl. 19.55:

Mesternes Mester - program 3

Kulturstrøm

 • Ung jazz ut til folket

  Trondheimstrioen «I LIKE TO SLEEP» ble kåret til Årets unge jazzmusikere i 2018. Bandet har potensial til å bli stilskapende innen norsk jazz, mente juryen. Premien er en turné til ti jazzklubber Norge rundt, til Nasjonal Jazzscene i Oslo og Bodø Jazz Open. Du kan lese mer om bandet og hvilke steder som får besøk på Norsk jazzforum.

  I LIKE TO SLEEP
  Foto: Juliane Schütz / Norsk Jazzforum
 • Designpris for nye Hotel Norge

  Interiøret i det nyoppussede hotellet i Bergen vekker internasjonal oppsikt. Det nederlandske designfirmaet Concrete fikk nylig pris for beste hotellinteriør under bransjeorganisasjonen FRAMEs Frame Award 2019.

  Bilder fra interiøret ser du her:

  Hotel Norge
 • Musikk som kampmiddel i Venezuela

  På begge sider av den betente grensa mellom Colombia og Venezuela rigges det for konserter. Milliardæren Richard Branson sponser en Live Aid-konsert på Colombia-sida, mens Maduro-regimet rigger en «Hands Off Venezuela» motkonsert på sin side av den stengte grensebroa. (AP) Bildet: På Live Aid-sida malte folk amerikanske og venezuelanske flagg i ansiktet.

  Fra Live Aid-konserten for Venezuela
  Foto: LUIS ROBAYO / AFP