Morsomt med penis

"Puppetry of the Penis" er gjester i Pepper & pasjon. Vi lurer på hva du kan gjøre med dine juveler. Har du ikke pikk, hva er det villeste du har sett?

The Puppetry of the Penis

Simon Morley og David Friend er "Puppetry of the Penis" og de har forestilling på Latter i Oslo i disse dager.

Puppetry of the Penis

I en times tid, står de praktisk talt nakne på scenen og lager alt fra

"Puppetry of the penis"
Foto: Promo

snegler og hamburgere til Eifeltårnet med sine edlere deler.

I et intervju med VG svarer de to herrene, at som mann vet du å behandle penisen med såpass respekt at du unngår smerte. De to herrene er også ute etter å utvide troppen, så hvis du er flink til å lage spas med penisen din bør du ta kontakt.

Vi vil også vite hva det går an å lage med penis.

Send beskrivelsen til pepper@nrk.no

Kulturstrøm

 • 40 millioner så nyttårskonsert

  Wienerfilharmonikernes konsert som hvert år sendes på NRK første nyttårsdag, gikk i år ut direkte til 42 land og et rekordstort publikum skriver Eurovision Broadcasting Union i et nyhetsbrev.

  Også i år ønsker Wienerfilharmonikerne alle et Godt Nytt År fra den gyldne salen i Musikverein. Dirigent er Christian Thielemann og balletten er koreografert av Andrey Kaydanovskiy
Kommentator i Wien er Arild Erikstad.
 • Utvider populært barnebokunivers

  Jeff Kinneys «En pingles dagbok» har hatt internasjonal suksess. På verdensbasis har bøkene solgt i 200 millioner eksemplarer. Nå kommer forfatteren med en ny serie fra samme univers, der det er Pinglas bestevenn som skriver dagbok, melder NTB.

  Forfatter Jeff Kinney
  Foto: Ole Berg-Rusten / NTB Tema
 • Låten som endret synonymordboka

  Sjarmtroll, tøtte, det svake kjønn: dette er noen av ordene oppført som synonymer for «kvinne» i Gyldendals synonymordbok i 1974. Artist Bente Geving forteller hvordan bandet hennes Amtmandens døtre med låten «Synonymordboka» bidro til en endring av dette oppslagsverket. Hør mer i NRK P2s Spillerom.

  Video Amtmandens døtre synger "Rett til Arbeid"