Mørk sjokoladebrødpudding
Slik gjør du:
6 egg
1 ss mel
1 ts bakepulver
1 ss kakao
1-2 ss hakket kokesjokolade
150 g sukker
200 g rugbrød
100 g nøtter
Fyll:
5 dl kremfløte
solbærsyltetøy
revet sjokolade
Skill eggeplommene og eggehviten. Pisk eggehviten stiv mens du tilsetter litt sukker om gangen. Rør eggeplommene i. Riv rugbrødet i et rivjern. Bland revet rugbrød med mel, bakepulver, kakao, hakket sjokolade og hakkede nøtter.
Vend rugbrød/melblandingen forsiktig inn i eggemassen. Hell røren i 3-4 smurte kakeformer.
Stek dem midt i ovnen på 200 grader i 15 min. Ta dem ut og la dem avkjøle.
Fyll:
Del brødpuddingbunnene i to. Pisk kremfløten til krem. Dekk puddingbunnene med halvparten av kremen og solbærsyltetøy. Legg den andre puddingdelen over bunnen, og dekk hele puddingen med krem. Dryss over litt revet sjokolade.