Hopp til innhold

Miley tatoverte «smiley» på assistenten sin

Nachspiel-tatoveringer har blitt en trend blant amerikanske kjendiser. Skandaleprinsessen Miley Cyrus risset i natt inn et evig smilefjes på sin assistent.

BRITAIN/ U.S. singer Miley Cyrus performs at the O2 Arena in central London

Artist Miley Cyrus er etter hvert blitt kjent for sine mange skandaler. Her et bilde fra hennes turné denne våren.

Foto: OLIVIA HARRIS / Reuters

«Trenden» med fylletatovering er kommet til Norge, etter inspirasjon fra kjendiser, kunne NRK fortelle denne uken.

Skandaleprinsessen Miley Cyrus er blant dem som bokstavelig talt har trykket tatoveringstrenden til sitt bryst.

Tidligere i sommer ble den tidligere barnestjernen tatovert på en fest i LA. Her fikk artisten en tatovering som hyllet hennes avdøde valp, Floyd, og flere festdeltagere tatoverte samme motiv, skriver Billboard.com.

I natt la Miley Cyrus ut nye bilder av amatørlek med tatovering på Instagram.

Billeddelingstjenesten ble oppdatert med tre bilder der Cyrus og hennes assistent og bestevenn, Cheyne Thomas, tatoverer hverandre.

Miley, som også blir kalt «Smiley» av familien, tatoverte et smilefjes eller en smiley på ankelen til sin venn. Det er derimot uvisst hva Thomas tatoverte på den verdenskjente artisten.

Kulturstrøm

  • Gyldendalprisen til Hanne Ørstavik

    «En av Norges mest markante og særpregede forfattere», heter det om vinneren av Gyldendalprisen for 2023, Hanne Ørstavik.

    Dermed kan Ørstavik føye enda en gjev litterær pris til en liste som fra før av omfatter Brageprisen, Sultprisen, P2-lytternes romanpris, Amalie Skram-prisen, Oktoberprisen, Doblougprisen og Aschehougprisen.

    Gyldendalprisen er på hele en halv million kroner og deles ut annethvert år til «et særlig betydelig forfatterskap uavhengig av hvilket forlag forfatteren er tilknyttet».

    Hanne Ørstavik utgir bøkene sine på Oktober forlag, har skrevet til sammen 14 romaner, senest fjorårets «Bli hos meg», og er oversatt til 30 språk.

    Hanne Ørstavik, Gyldendalprisen
    Foto: Forlaget Oktober