Normal

Miley tatoverte «smiley» på assistenten sin

Nachspiel-tatoveringer har blitt en trend blant amerikanske kjendiser. Skandaleprinsessen Miley Cyrus risset i natt inn et evig smilefjes på sin assistent.

BRITAIN/ U.S. singer Miley Cyrus performs at the O2 Arena in central London

Artist Miley Cyrus er etter hvert blitt kjent for sine mange skandaler. Her et bilde fra hennes turné denne våren.

Foto: OLIVIA HARRIS / Reuters

«Trenden» med fylletatovering er kommet til Norge, etter inspirasjon fra kjendiser, kunne NRK fortelle denne uken.

Skandaleprinsessen Miley Cyrus er blant dem som bokstavelig talt har trykket tatoveringstrenden til sitt bryst.

Tidligere i sommer ble den tidligere barnestjernen tatovert på en fest i LA. Her fikk artisten en tatovering som hyllet hennes avdøde valp, Floyd, og flere festdeltagere tatoverte samme motiv, skriver Billboard.com.

I natt la Miley Cyrus ut nye bilder av amatørlek med tatovering på Instagram.

Billeddelingstjenesten ble oppdatert med tre bilder der Cyrus og hennes assistent og bestevenn, Cheyne Thomas, tatoverer hverandre.

Miley, som også blir kalt «Smiley» av familien, tatoverte et smilefjes eller en smiley på ankelen til sin venn. Det er derimot uvisst hva Thomas tatoverte på den verdenskjente artisten.

Laster Instagram-innhold
Laster Instagram-innhold
Laster Instagram-innhold

Kulturstrøm

 • Norsk band varmer opp for Metallica

  Trondheimsbandet Bokassa skal varme opp for Metallica på hele europaturneen til det amerikanske bandet neste sommer. Til sammen er det 25 konserter, i byer som London, Berlin og Madrid. Den eneste konserten i Norge er i Granåsen i Trondheim 13. juli.

 • Tributeband til Nordlysfestivalen

  The Cavern Beatles, som er et tributeband fra Liverpool, kommer til Tromsø som en del av sin Skandinavia-turné. – Vi er utrolig glade for at vi får dette showet til Tromsø, sier Line Fusdahl, festivaldirektør i Nordlysfestivalen. Konserten er satt til 1. februar 2019.

 • Utnemnd til ambassadør for Barbados

  Rihanna har blitt utnemnd som abassadør for heimelnadet Barbados. Songaren skal jobbe med å promotere invisteringar, turistme og undervisning, melder The Guardian.

  Barbados appoints Ambassador Rihanna
  Foto: Angela Weiss / AFP