NRK Meny
Normal

Miley tatoverte «smiley» på assistenten sin

Nachspiel-tatoveringer har blitt en trend blant amerikanske kjendiser. Skandaleprinsessen Miley Cyrus risset i natt inn et evig smilefjes på sin assistent.

BRITAIN/ U.S. singer Miley Cyrus performs at the O2 Arena in central London

Artist Miley Cyrus er etter hvert blitt kjent for sine mange skandaler. Her et bilde fra hennes turné denne våren.

Foto: OLIVIA HARRIS / Reuters

«Trenden» med fylletatovering er kommet til Norge, etter inspirasjon fra kjendiser, kunne NRK fortelle denne uken.

Skandaleprinsessen Miley Cyrus er blant dem som bokstavelig talt har trykket tatoveringstrenden til sitt bryst.

Tidligere i sommer ble den tidligere barnestjernen tatovert på en fest i LA. Her fikk artisten en tatovering som hyllet hennes avdøde valp, Floyd, og flere festdeltagere tatoverte samme motiv, skriver Billboard.com.

I natt la Miley Cyrus ut nye bilder av amatørlek med tatovering på Instagram.

Billeddelingstjenesten ble oppdatert med tre bilder der Cyrus og hennes assistent og bestevenn, Cheyne Thomas, tatoverer hverandre.

Miley, som også blir kalt «Smiley» av familien, tatoverte et smilefjes eller en smiley på ankelen til sin venn. Det er derimot uvisst hva Thomas tatoverte på den verdenskjente artisten.

Laster Instagram-innhold
Laster Instagram-innhold
Laster Instagram-innhold

Kulturstrøm

  • Maler for åpen scene

    I hele april har ni kunstnere fra ulike steder i verden bodd sammen og hatt Galleri Ramfjord i Oslo som sitt atelier. Anledningen for kunstmønstringa er galleriets 20-årsjubileum, forteller innehaver og daglig leder Elisabeth Ramfjord. I galleriets åpningstid kan besøkene kan se kunstnerne i arbeid, og resultatene kan sees i utstilling fra 5.–20. mai.(NTB)

    Laster Instagram-innhold
  • Årets bok i Sverige kan bli norsk

    Nina Lykkes roman «Nei og atter nei» fortsetter sin seiersgang i utlandet, og er nå nominert til Bonniers bokklubber pris Årets bok – folkets pris. «Nej och åter nej», som den heter på svensk, er en av tolv nominerte, og det er leserne som skal stemme fram vinneren. Det legges vekt på at boka skal tiltale en bred leserkrets og ha høy språklig kvalitet. Les om de nominerte og hvordan stemme her. Romanen var også nominert til P2-lytternes romanpris, og den norske utgaven er nå trykket i sitt tiende opplag, til sammen 52 000 eksemplarer.

    Laster Instagram-innhold