Mikrochip i stedet for festivalbånd

Festivalen Palmesus har lett etter «tech-testere» til årets festival, og hundrevis av personer har tatt kontakt. Prosjektet går ut på at mikrochiper plasseres under huden til festivaldeltakerne, og skal blant annet brukes til betaling og innsjekk. Det er ikke besluttet om de vil gå i gang med prosjektet, sier markedssjefen for Palmesus, Ketil Stensrud.

Kulturstrøm

  • Prestehumoren blir snillere

    Prestehumoren i norske medier er blitt snillere de siste femti årene. Det mener religionsprofessor Pål Repstad ved Universitetet i Agder. Han har vært med på å skrive den nye boken «Ingen spøk», som handler om preste-humor i norske medier.

    Preste-humoren i norske medier er blitt snillere de siste femti årene. 
Det mener religionsprofessor Pål Repstad ved Universitetet i Agder. Han har vært med på å skrive den nye boken "Ingen spøk", som handler om preste-humor i norske medier.
  • Får SOME-nekt av føderal dommer

    Donald Trumps tidligere rådgiver, Roger Stone, får ikke lov til å publisere på Instagram, Facebook eller Twitter. Det har en føderal dommer bestemt etter han gikk over grensen for hvor mye han fikk lov å si offentlig om saken sin, skriver Reuters.