Mick Jaggers eks forteller alt

Jerry Hall skriver bok. Den vil bli både «underholdende og opplysende», lover forleggeren.

Jerry Hall og Mick Jagger i 1992

Jerry Hall og Mick Jagger i 1992. Nå skriver Hall sin biografi, som Mick Jagger har grunn til å frykte - der tar hun nemlig et oppgjør med sitt gamle liv og hans utroskap.

Foto: AP

Mick Jagger, the Rolling Stones

Rolling Stones-vokalist Mick Jagger beskrives som «gjerrig» av sin eks-kone.

Foto: CARL DE SOUZA / AFP

Jerry Hall var sammen med Mick Jagger i 23 år, var gift med ham i ni, og er mor til fire av hans barn. Nå skal hun fortelle alt i sin nye biografi, som på forhånd er sagt å bli «eksplosiv».

Beskrives som «gjerrig»

Den tidligere modellen Jerry Hall (51) har fått nær 11 millioner kroner i forskudd av forlaget HarperCollins for å skrive sin biografi.

Allerede har Jerry Hall gått ut og beskrevet rullestein-eksen sin som «gjerrig» i de 23 årene de var sammen, fordi han mente at hun burde betale utgiftene til huset de bodde i og de fire barna.

- Jeg hadde ikke noe imot det, antar jeg, fordi jeg hadde pengene. Han er sjenerøs med presanger, men ganske gjerrig i hverdagen, fastslo Jerry Hall tidligere i år.

Røper enda mer

Nå vil Jerry Hall røpe enda mer, fra hun startet som ung modell til rockelivet hun delte med Rolling Stones-vokalisten.

Forlaget lover allerede nå at boken vil bli «underholdende og opplysende», slik sjefen for britiske HarperCollins, Victoria Barnsley, beskriver biografien til Daily Mail .

Hall krevde i 1999 skilsmisse etter at den brasilianske modellen Luciana Morad hevdet hun var gravid med hans barn, noe blodprøver bekreftet etter at Jagger hadde benektet det.

Flere får unngjelde

Ifølge Daily Mail er det ikke bare Mick Jagger som kan frykte bokavsløringer fra Jerry Hall:

Hun var nemlig forlovet med Bryan Ferry, før hun valgte Mick Jagger i stedet.

Kulturstrøm

  • Rapper dømt i Kristiansand tingrett

    Rapperen Marcus Kabelo Møll Mosele, kjent som Kamelen, er dømt til å betale 8.000 kroner i bot for å ha ropt «fuck the police» under en konsert i Kristiansand. Dommen falt onsdag i Kristiansand tingrett. Han må også betale 2000 kr i saksomkostninger.