Michael Jackson i Gibb-video

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

Et tidligere ikke vist opptak av Michael Jackson har dukket opp hos Barry Gibb.

Barry Gibb fra Bee Gees har lagt ut et 30 sekunder langt videoklipp der han synger sammen med Michael Jackson, melder NME.

Opptaket er av en tidligere ikke utgitt låt de to laget i samarbeid.

«All in your name»

Barry Gibb, Bee Gees

- Michael Jackson og jeg var verdens beste venner, sånn var det bare, sier Barry Gibb.

Foto: GUS RUELAS / Reuters

I videoen får vi se at Gibb og Jackson jobber sammen i studio og fra når de spiller inn låta som heter «All in your name».

Videoen ble først lagt ut på Gibbs egen nettside, der han forklarer at låta ble spilt inn i 2002.

- Michael Jackson og jeg var verdens beste venner, sånn var det bare. Vi hadde den samme musikksmaken og elsket å samarbeid. Han var veldig lett å samarbeide med, forklarer Gibb.

Kommer på album?

- Jo bedre vi ble kjent, jo mer utviklet ideene seg og til slutt hadde vi «All in your name». Egentlig var dette det budskapet Michael ønsket å gi til sine fans over hele verden, at han holdt på med dette på grunn av dem og kjærligheten til musikk.

På nettsiden der Barry Gibb har lagt ut Jackson-låta heter det i overskriften at det «snart kommer mer». Det kan dermed virke som om låta vil dukke opp på et kommende album.

- Jeg håper og ber for at vi alle for høre den i sin helhet. Dette er en opplevelse jeg vil bære med meg for alltid, skriver Gibb.

Kulturstrøm

  • Baldwin sier han ikke trakk av

    Hollywood-stjernen Alec Baldwin har for første gang latt seg intervjue om hendelsen der han skjøt og drepte en filmfotograf under en innspillingen av filmen «Rust». ABC har sluppet en kort video på Twitter der Baldwin sier at han ikke trakk av våpnet. I videoen kan man se en tydelig preget Baldwin som gråter. Intervjuet skal sendes torsdag kveld, amerikansk tid.

  • Mozartkulekonkurs i Saltzburg

    Den ærverdige sjokoladeprodusenten Salzburg Schokolade begjærer nå konkurs. Firmaet har eksistert siden 1800-tallet og lanserte den ikoniske "Mirabell Mozartkugel"-sjokoladen i 1948. Nå mister 140 arbeidere i Mozart-byen jobben, skriver nettstedet The Mayor. Imidlertid vil Mozartkuler fortsatt bli produsert av andre sjokolademerker, ettersom de ikke er opphavsrettslig beskyttet.

  • «Hodejegerne» blir norsk TV-serie

    TV 2 lager en ny stor TV-serie basert på Jo Nesbøs roman «Hodejegerne». I serien spilles hodejegeren Roger Brown av Axel Bøyum, er kjent fra serier som «Heksejakt» og «Heimebane». Serien blir en av kanalens storsatsinger i 2022 , melder VG.