NRK Meny
Normal

Michael Jackson i Gibb-video

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

Et tidligere ikke vist opptak av Michael Jackson har dukket opp hos Barry Gibb.

Barry Gibb fra Bee Gees har lagt ut et 30 sekunder langt videoklipp der han synger sammen med Michael Jackson, melder NME.

Opptaket er av en tidligere ikke utgitt låt de to laget i samarbeid.

«All in your name»

Barry Gibb, Bee Gees

- Michael Jackson og jeg var verdens beste venner, sånn var det bare, sier Barry Gibb.

Foto: GUS RUELAS / Reuters

I videoen får vi se at Gibb og Jackson jobber sammen i studio og fra når de spiller inn låta som heter «All in your name».

Videoen ble først lagt ut på Gibbs egen nettside, der han forklarer at låta ble spilt inn i 2002.

- Michael Jackson og jeg var verdens beste venner, sånn var det bare. Vi hadde den samme musikksmaken og elsket å samarbeid. Han var veldig lett å samarbeide med, forklarer Gibb.

Kommer på album?

- Jo bedre vi ble kjent, jo mer utviklet ideene seg og til slutt hadde vi «All in your name». Egentlig var dette det budskapet Michael ønsket å gi til sine fans over hele verden, at han holdt på med dette på grunn av dem og kjærligheten til musikk.

På nettsiden der Barry Gibb har lagt ut Jackson-låta heter det i overskriften at det «snart kommer mer». Det kan dermed virke som om låta vil dukke opp på et kommende album.

- Jeg håper og ber for at vi alle for høre den i sin helhet. Dette er en opplevelse jeg vil bære med meg for alltid, skriver Gibb.

Kulturstrøm

  • Dokumentar: Avijii

    Allerede som 23-åring var svenske Tim Bergling en av verdens mest kjente og populære DJ-er. Våren 2013 dro han på turné i Australia der han trakk fulle hus. Se dokumentaren her:

    Sv. dokumentar. Allerede som 23-åring var svenske Tim Bergling en av verdens mest kjente og populære DJ-er. Våren 2013 dro han på turné i Australia der han trakk fulle hus. Overskuddet gikk til et veldedig prosjekt, "House for Hunger".