NRK Meny
Normal

Michael Jackson flytter hjem

Jackson kommer hjem, men ikke til Neverland.

Michael Jackson

Michael Jackson flytter hjem til California for å starte på 'del to' av sin karriere.

Foto: TORSTEN BLACKWOOD / AFP

Michael Jacksons ranch Neverland

Michael Jackson måtte selge ranchen Neverland, men flytter nå tilbake til California.

Foto: FRAZER HARRISON / AFP

Etter lang tid i utlendighet vender Michael Jackson tilbake til California.
Den 50 år gamle popmusikeren forlot USA etter rettssaken i 2005 der han ble frikjent for barnemishandling.

Fransk herregård

Nå har Michael Jackson leid seg en eiendom i Bel-Air til mer enn 100.000 dollar i måneden, sier Jacksons talsmann Tohme Tohme til avisa Los Angeles Times .

Bygningen er en fransk herregård bygget i 2002, som har sju soverom, tolv peiser og en privat kino.

Vil bo nærmere underholdningsindustrien

Jackson har gjentatte ganger sagt at han er i gang med et nytt album, og han ønsker nå å bo nær underholdningsindustriens sentrum, sier talsmannen. Og i følge nettstedet FestivalWise er planen å starte på "del to" av hans karriere.

Jackson måtte som kjent tidligere Selge eiendomen Neverland , men nå har han i første omgang leid eiendomen i Bel-Air for ett år. I løpet av dette året er det muligheter for at han bygger sitt eget hus på eiendomen.

Nytt hus?

- Det er mulig han ønsker å bygge sitt eget drømmehus, til tross for at eiendomsmarkedet ikke er veldig godt akkurat nå, sier talsmannen.

Det er den siste tiden blitt hevdet at Michael Jackson er alvorlig syk . Det kom til og med påstander om at Jacko har satt opp et testamente der Paul McCartney får arve tilbake rettighetene til Beatles-katalogen . Påstandene om sykdommen kom fram gjennom en uaotorisert bografi skrevet av Ian Halperin. Men påstandene har senere blitt tilbakevist som "fullstendig oppspinn" .

Kulturstrøm

 • Kagge Forlag henter Fotland

  Forlaget melder at de har fått en ny redaktør på plass: Maiken Grønning Fotland. Hun kommer fra stillingen som reportasjeleder i Dagbladet Magasinet. Forlaget melder at de har fått inn en redaktør med teft for ideer – og evne til å sette dem ut i livet (NTB).

 • "Ny" Guns N' Roses-video fra 1989

  I 1989 spilte Guns N' Roses inn en musikkvideo til låten «It's So Easy» på nattklubben Cathouse i Los Angeles. Videoen ble aldri sluppet, i stedet ble den liggende i et skap i nesten 30 år. Men nå er den altså å se i en digitalt restaurert versjon på Apple Music, melder Billboard. Slippet av den ukjente musikkvideoen inngår i feiringen av bandets nyutgave av debutalbumet «Appetite for Destruction» fra 1987, skriver TT (NTB).

  Guns N' Roses
 • Sony kjøper EMI

  Japanske Sony kjøper musikkforlaget EMI for drøyt 15 milliarder kroner og sikrer seg dermed rettighetene til noen av verdens mest populære band og artister. I henhold til avtalen verdsettes EMI Music Publishing til drøyt 38 milliarder kroner (NTB).