Hopp til innhold

Michael Jackson flytter hjem

Jackson kommer hjem, men ikke til Neverland.

Michael Jackson

Michael Jackson flytter hjem til California for å starte på 'del to' av sin karriere.

Foto: TORSTEN BLACKWOOD / AFP

Michael Jacksons ranch Neverland

Michael Jackson måtte selge ranchen Neverland, men flytter nå tilbake til California.

Foto: FRAZER HARRISON / AFP

Etter lang tid i utlendighet vender Michael Jackson tilbake til California.
Den 50 år gamle popmusikeren forlot USA etter rettssaken i 2005 der han ble frikjent for barnemishandling.

Fransk herregård

Nå har Michael Jackson leid seg en eiendom i Bel-Air til mer enn 100.000 dollar i måneden, sier Jacksons talsmann Tohme Tohme til avisa Los Angeles Times .

Bygningen er en fransk herregård bygget i 2002, som har sju soverom, tolv peiser og en privat kino.

Vil bo nærmere underholdningsindustrien

Jackson har gjentatte ganger sagt at han er i gang med et nytt album, og han ønsker nå å bo nær underholdningsindustriens sentrum, sier talsmannen. Og i følge nettstedet FestivalWise er planen å starte på "del to" av hans karriere.

Jackson måtte som kjent tidligere Selge eiendomen Neverland , men nå har han i første omgang leid eiendomen i Bel-Air for ett år. I løpet av dette året er det muligheter for at han bygger sitt eget hus på eiendomen.

Nytt hus?

- Det er mulig han ønsker å bygge sitt eget drømmehus, til tross for at eiendomsmarkedet ikke er veldig godt akkurat nå, sier talsmannen.

Det er den siste tiden blitt hevdet at Michael Jackson er alvorlig syk . Det kom til og med påstander om at Jacko har satt opp et testamente der Paul McCartney får arve tilbake rettighetene til Beatles-katalogen . Påstandene om sykdommen kom fram gjennom en uaotorisert bografi skrevet av Ian Halperin. Men påstandene har senere blitt tilbakevist som "fullstendig oppspinn" .

Kulturstrøm

  • Gåte er fornøyd, men spente

    Til NRK sier Gåte at de er fornøyde med plasseringen de har fått i sin semifinale, men at de samtidig er spente på stemningen i salen etter Israels opptreden.

    Tidligere tirsdag ble det kjent at Norge opptrer rett etter Israel i den andre semifinalen i Malmö 9. mai. EBU har fått kritikk fra flere hold for å la Israel delta.

    Jim Ødegård Pedersen, leder folkejuryen Adresse Malmö, tror det kommer til å gå bra. Men sier at Israels bidrag ikke er det enkleste å opptre etter i år. Også han er spent.

  • Madonna avslutter turné med stor gratiskonsert

    Madonna skal holde en enorm gratiskonsert på Copacabana i Rio de Janeiro 4. mai som avslutning på Celebration-turneen som startet i oktober.

    På Madonnas nettside omtales konserten som hennes «største show hittil». Den er en «takk til fansen for å ha feiret musikken hennes i mer enn fire tiår».

    Madonna
    Foto: Evan Agostini / AP