Billettene revet bort

Klokka ni mandag ble billettene til Metallica på Valle Hovin lagt ut. De forsvant fort.

Metallica
Foto: CHRIS PIZZELLO / AP

Metallica-vokalist James Hetfield
Foto: Bjørnflaten, Thomas / SCANPIX

Les også: Ny Metallica-plate på vei

Les også: Metallica til Oslo

 Når Metallica tidligere har spilt konserter i Norge - en konsert i 1999 og to konserter i 2003 – har konsertene raskt blitt utsolgt.

En av bare et dusin

Denne gangen kommer de til Valle Hovin Stadion tirsdag 10. juli. Denne konserten blir en av bare et dusin konserter som Metallica kommer til å gjøre i Europa i år, så arrangør Gunnar Eide Concerts forventet at interessen skulle bli stor. Og det ble den.

- Først la vi ut 35.000 billetter klokka ni, og de var borte før klokka ble ti. Så la vi ut 5.000 til, og de har vi igjen 2.200 av akkurat nå, sa marketing manager Kristin Svendsen i Gunnar Eide Concerts litt etter klokka 11.

Flere muligheter

I tillegg forteller hun at det blir flere muligheter.

- De som ikke lykkes med å få tak i billetter i dag, vil få en ny mulighet fredag 2. mars, opplyser Svendsen. Da legges eventuelle uavhentede billetter ut for salg.

Metallica sick of the studio
Foto: Promo

Kulturstrøm

 • Slår tilbake etter #MeToo-anklager

  Ett år etter at #MeToo snudde Hollywood på hodet, måtte News Corp i dag møte Geoffrey Rush i retten i Australia. Den australske skuespilleren saksøker mediehuset for ærekrenkelser. – Det har vært de 11 verste månedene i mitt liv, sier skuespilleren Geoffrey Rush.

 • Åpen om narkotikamisbruk

  I podkasten «Mandag hele året» om DumDum Boys er programleder Espen Thoresen åpen om sitt eget dopmisbruk når han intervjuer vokalist Kjartan Kristiansen. – Det ville vært urettferdig hvis Kjartan skulle stått igjen alene som misbruker, sier han til Spillerom på NRK Radio. – Jeg var ikke like langt ute som Kjartan, men jeg var også en misbruker. Dette er en subjektiv dokumentar, da må jeg bli med og ta støyten. I rettferdighetens navn.

  Espen Thoresen
  Foto: Marte Solbakken
 • Sekser til Le bureau sesong 4

  Franske «Le bureau» fortsetter å være en av tidenes beste spionserier. Det mener NRK P3's anmelder Sigurd Vik, som har sett episode 1–3. Serien har høstet mye ros for sin blanding av spenning og troverdighet. Fjerde sesong har première i morgen, 23. oktober, på NRK TV. Den vil bli sendt to episoder om gangen, tett på publiseringen i Frankrike.

  Mathieu Kassovitz som agenten Malotru
  Foto: NRK/TOP THE OLIGARCHS PRODUCTIONS / CANAL+