NRK Meny
Normal

Mer trøbbel for Robbie

Venner tett på Robbie Williams er bekymret for superstjernen. Først avlyste han Asia-turneen på grunn av stress, så ble han rammet av depresjon - og sist er storsjarmøren begynt å bli paranoid.

Robbie Williams
Foto: , ADAM BUTLER

50 Cent
Foto: , STEPHEN CHERNIN

I alle fall skriver den engelske avisen The Daily Mirror at den britiske popstjernen frykter å få et lite hyggelig besøk av den amerikanske gangsterrapperen 50 Cent, melder NTB.

Krangel om rettigheter

Saken bunner i en uoverensstemmelse mellom Robbie Williams og Rod Stewarts stesønn, Ashley Hamilton, om hvem som eier rettighetene til en sang. Sangen er «She's Madonna» fra Robbie Williams nye album.

Ashley Hamilton hevder han var med på å skrive sangen, men at han ikke er blitt kreditert for innsatsen - eller belønnet med penger.

Truer med 50 Cent

Og det fikk Hamilton til å gå offentlig ut med saken, før han gikk til Robbie Williams, hevder popstjernen. Williams hevder videre at Hamilton kjenner 50 Cent - og truer med å sende ham på døra hans.

Saken blir framstilt på en ganske annen måte fra Hamiltons side, som forteller at Robbie Williams har overøst ham med skjellsord. SMS-er med lite hyggelig innhold har haglet - og Williams skal ha omtalt ham som både løgner og slesk, skriver Ekstra Bladet .

Robbie Williams  går for tiden til terapi for å få bukt med depresjonen sin.