NRK Meny
Normal

Meghan Markle om prins Harry: – Vi er lykkelig forelsket

Suits-stjernen Meghan Markle åpner opp om forholdet med prins Harry for første gang i et eksklusivt intervju med Vanity Fair.

Meghan Markle

I slutten av 2016 kom de første avsløringene om at Meghan Markle og prins Harry hadde funnet tonen. Nå forteller Markle åpnet om forholdet for første gang.

Foto: Frederic J. Brown Justin Tallis / AFP

I et intervju med Vanity Fair forteller den 36-år gamle skuespilleren åpent om sitt forhold til britiske prins Harry.

Til magasinet sier Markle at paret møttes for første gang gjennom venner i juli 2016. Siden da har mediedekningen rundt deres kjærlighetsforhold vært så intens at det til tider føltes ubehagelig.

– Alt rundt oss var veldig stille i omtrent seks måneder før det hele ble en nyhet. Det eneste som endret seg var folks oppfatning av meg. Men ingenting med meg er endret, og jeg er fortsatt den samme personen som jeg var, sier hun åpenhjertig i intervjuet.

– Til syvende og sist så er det veldig enkelt. Vi er to personer som er veldig glade og forelsket.

Laster Instagram-innhold

Videre forteller skuespilleren at det vil komme en tid hvor hun og prinsen vil fortelle historien sin sammen, men at hun håper folk har forståelse for at dette er deres tid.

– Dette er vårt. Noe av det som gjør det så spesielt er at dette bare er vårt. Vi er et par, og vi er glade. Personlig elsker jeg en fin kjærlighetshistorie, sier hun.

Støttet kjæresten

Etter at forholdet mellom Suits-skuespilleren og den britiske prins Harry ble kjent i fjor, ble Markle utsatt for både hets og trakasseringer.

Prins Harry var rask med å forsvare Markle, og tordnet mot pressen etter mange negative artikler om skuespillerkjæresten.

– Hun har blitt utsatt for trakassering og rasisme i pressen og på sosiale medier, sa prins Harry (32) i en skriftlig presseuttalelse.

I presseskrivet sa prins Harry at han vet at aviskommentatorene kommer til å si at Meghan Markle «må tåle å betale prisen» for å være kjæresten hans, og at det «er en del av leken». Som svar skriver prinsen at dette «ikke er noen lek, men hennes og hans liv».

Ferie i Nord-Norge

I fjor reiste paret ifølge The sun på ferie til Nord-Norge for å oppleve nordlys, etter å ha feiret nyttår med den britiske kongefamilien.

De skal ha oppholdt seg i en hytte i eller i nærheten av Tromsø med utsikt mot fjellene, og fått med seg hvalsafari og spektakulære solnedganger.

Ifølge en venn av prinsen har de hatt en «uforglemmelig tur».

– Det var ikke et opplagt valg, som en strand eller tropisk øy. Det lå mye omtanke bak, og han ville gjøre det så romantisk og spesielt som mulig. Han ønsket å komme seg vekk fra alt og være sammen bare de to, sier vennen.

Rachel Meghan Markle er mest kjent for rollen som Rachel Zane i tv-serien «Suits». Hun har også spilt FBI-agent i sci-fi thrilleren «Fringe».

Kulturstrøm

 • FILMANMELDELSE: Isle of Dogs (5)

  «Isle of Dogs er muligens litt mørkere og mer melankolsk enn de fleste andre Wes Anderson-filmer, og den er full av undertekst om maktmisbruk og diskriminering.» Les hele anmeldelsen her.

  "Isle of Dogs"
  Foto: Twentieth Century Fox
 • Omstridt østerriker tilbake i Norge

  Den omdiskuterte Ibsenprisvinneren Peter Handke er tilbake på Nationaltheatret med sitt nye stykke «Kunsten å spørre eller Reisen til det sonore landet ». Handke ble møtt med demonstrasjoner utenfor teatret da han kom for å motta Ibsenprisen i 2014.

  Den østerrikske forfatteren og dramatikeren ble beskyldt for å bagatellisere serbiske krigsforbrytelser, og fordi han talte i begravelsen til tidligere president og folkemordtiltalte Slobodan Milosevic. (NTB)

  Handke møtt av demonstranter.
  Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix
 • Årets vinnere av Gullrutens fagpris

  Gullrutens fagpris for beste manus og lyddesign gikk til Dramaserien «Heimebane», og «Grenseland» fikk prisen for beste foto og regi. Prisene ble delt ut på Chateau Neuf i Oslo i går kveld. Se Rushprints fulle oversikt over vinnerne her:

  Laster Twitter-innhold