NRK Meny
Normal

Meghan Markle om prins Harry: – Vi er lykkelig forelsket

Suits-stjernen Meghan Markle åpner opp om forholdet med prins Harry for første gang i et eksklusivt intervju med Vanity Fair.

Meghan Markle

I slutten av 2016 kom de første avsløringene om at Meghan Markle og prins Harry hadde funnet tonen. Nå forteller Markle åpnet om forholdet for første gang.

Foto: Frederic J. Brown Justin Tallis / AFP

I et intervju med Vanity Fair forteller den 36-år gamle skuespilleren åpent om sitt forhold til britiske prins Harry.

Til magasinet sier Markle at paret møttes for første gang gjennom venner i juli 2016. Siden da har mediedekningen rundt deres kjærlighetsforhold vært så intens at det til tider føltes ubehagelig.

– Alt rundt oss var veldig stille i omtrent seks måneder før det hele ble en nyhet. Det eneste som endret seg var folks oppfatning av meg. Men ingenting med meg er endret, og jeg er fortsatt den samme personen som jeg var, sier hun åpenhjertig i intervjuet.

– Til syvende og sist så er det veldig enkelt. Vi er to personer som er veldig glade og forelsket.

Laster Instagram-innhold

Videre forteller skuespilleren at det vil komme en tid hvor hun og prinsen vil fortelle historien sin sammen, men at hun håper folk har forståelse for at dette er deres tid.

– Dette er vårt. Noe av det som gjør det så spesielt er at dette bare er vårt. Vi er et par, og vi er glade. Personlig elsker jeg en fin kjærlighetshistorie, sier hun.

Støttet kjæresten

Etter at forholdet mellom Suits-skuespilleren og den britiske prins Harry ble kjent i fjor, ble Markle utsatt for både hets og trakasseringer.

Prins Harry var rask med å forsvare Markle, og tordnet mot pressen etter mange negative artikler om skuespillerkjæresten.

– Hun har blitt utsatt for trakassering og rasisme i pressen og på sosiale medier, sa prins Harry (32) i en skriftlig presseuttalelse.

I presseskrivet sa prins Harry at han vet at aviskommentatorene kommer til å si at Meghan Markle «må tåle å betale prisen» for å være kjæresten hans, og at det «er en del av leken». Som svar skriver prinsen at dette «ikke er noen lek, men hennes og hans liv».

Ferie i Nord-Norge

I fjor reiste paret ifølge The sun på ferie til Nord-Norge for å oppleve nordlys, etter å ha feiret nyttår med den britiske kongefamilien.

De skal ha oppholdt seg i en hytte i eller i nærheten av Tromsø med utsikt mot fjellene, og fått med seg hvalsafari og spektakulære solnedganger.

Ifølge en venn av prinsen har de hatt en «uforglemmelig tur».

– Det var ikke et opplagt valg, som en strand eller tropisk øy. Det lå mye omtanke bak, og han ville gjøre det så romantisk og spesielt som mulig. Han ønsket å komme seg vekk fra alt og være sammen bare de to, sier vennen.

Rachel Meghan Markle er mest kjent for rollen som Rachel Zane i tv-serien «Suits». Hun har også spilt FBI-agent i sci-fi thrilleren «Fringe».

Kulturstrøm

 • Populær 50 år etter sin død

  Charlotte Wankel er gjenstand for mye interesse, 50 år etter sin død. Hvem var hun, en av våre mest fremtredende moderne kunstnere? Radiomagasinet Studio 2 er på saken.

  Visste du at Norge akkurat nå er dypt inne i en snøkrabbe-krig? EU og norske myndigheter er rykende uenige om hvem som skal få fiske snøkrabber på Svalbard og ikke minst hvor mye de skal fiske. Nå skjerper EU kravene etter instruks fra sin egen fiskerikomité. ** I sommer har Aftenposten avslørt en rekke tilfeller der eksamenssensorer i høyere utdanning har satt karakterer som fremstår som helt tilfeldige. Nå mener Extrastiftelsen at tildelingen av forskningsmidler også foregår på svært tilfeldige måter. ** Lenge har vi trodd at det kun var menn som reiste til Paris for å lære malerkunst av Henri Matisse. Nå viser det seg at også den kvinnelige kunstneren Charlotte Wankel var elev hos den franske mesteren. 50 år etter sin død er hun endelig i ferd med å få sin anerkjennelse. ** Turkmenistans president Gurbanguly Berdymukhamedov – bedre kjent som Arkadag har blant annet forbudt sorte biler, badetøy, neglelakk og hårfarge. Men hvem er han? ** Vi fortsetter vår serie om musikken som kanskje litt ufrivillig har blitt sommerhits. I dag handler det om ABBA-låta "Our Last Summer". ** Netflix-serien "Orange is the new black" handler om rikmannsdattera Piper Chapman som plutselig havner i fengsel og alle de rare menneskene hun møter innenfor murene. Nå er sjette sesong her og vi anmelder.
 • Fotball-VM ble radiosuksess

  Lytterne har strømmet til den digitale radiokanalen NRK Sport under fotball-VM.

  – Oppsiktsvekkende gode tall. Vi har vært helt oppe i 28 prosent markedsandel på den mest hørte kampen (kvartfinalen Russland–Kroatia), sier fungerende mediedirektør i NRK, Arne Helsingen (NTB).

 • Mange feil i «World of Warcraft»

  Den nye versjonen av «World of Warcraft» som blei lansert denne veka var langt frå feilfri, melder VG. Fleire programfeil fører til at spelarar slit med å kome seg forbi fiendane; dei er rett og slett for gode til å slåst. Selskapet bak, Blizzard, forsikrar om at dei fiksar fleire hundre programvarefeil per dag.

  Gutt spiller World of Warcraft
  Foto: NIGEL TREBLIN / AFP